2777
2789
عنوان

چه جوری توی خونه خانم موفق و کدبانویی هستید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 112 پست

الهی چقد ناراحت شدی 

اشکال نداره بهتره که گفته و گر نه کم کم زندگیتون سرد میشد خدایی نکرده 

حقیقت من خونم تمیز نیست همیشه ولی تلاشمو میکنم 

دست پختمم دوست داره و همیشم تعریف میکنه 

(همیشه زنگ میزنم ازش میپرسم چی درست کنم همیشه ها 

غذا پجتن مثله همه چیز تمرینه و البته دوست داشتن کاری که انجام میدی 

با عشق غذا درست کن گلم ) 

موفق باشی

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر همسرم خونه ام همیشه تمییز هستش ولی از نظر خودم نه  دستپختم رو دوست داره  کیک و شی ...

برای امضات از ته دلم برات صلوات فرستادم.شنیدم دعای زن باردار زود اجابت میشه

به سودای تو مشغولم .... ز غوغای جهان فارغ
الهی چقد ناراحت شدی  اشکال نداره بهتره که گفته و گر نه کم کم زندگیتون سرد میشد خدایی نکرده&nbs ...

عزیز چه ایده هایی داری که منم دستپختم خوب بشه ؟؟ و‌شوهرم دوست داشته باشه ؟ 

روغن رو که به اندازه باید بریزی نباید روغنت کم باش زیر شعله روکم‌می کنی سرخش می کنی روغن رو کم کم تو مرحله های سرخ کردن اضافه می کنی کاملا سرخش می کنی تا سیاه بشه اما نسوزه وقتی که دیگه کاملا سرخ شد مزش کن اگه کمی مز تلخی می داد کمی روغن بهش اضافه کن من از قبل لوبیا رو اب پز می کنم کاملا گوشت رو ۲۰دقیقه با پیاز و زرد چوبه تف میدم با شعله زیاد  بعد ۲۰دقیقه اب جوش اضافه می کنم به گوشت میذارم بپز مغر لیمو عمانی هارو در میارم ۱ساعت از پخت گوشت گذشت از اب گوشت می ریزم روی مغر لیموها میذارم کنار پیاز سرخ می کنم وقتی کاملا گوشت پخت لوبیاهارو بهش اضافه می کنم با سبزی هارو با لیموهارو که با اب گوشت گذاشتم بهش اضافه می کنم با فلفل به اندازه با نمک و پیازهای سرخ شد رو اضافه می کنم زیر شعله رو کم می کنم میذارم جا بی افته بعدش قورمه سبزی شروع می کنه به روغن انداختن وقتی دیگه کاملا جا افتاد روی قورمه سبزی که روغن انداخته با یه ملاق روغنشو می گیرم می ریزم تو یه کاسه وقتی قورمه سبزی رو کشیدم توی کاسه ها از همون روغن که از قورمه سبزی گرفتم می ریزم روی ظرف ها

عزیز چه ایده هایی داری که منم دستپختم خوب بشه ؟؟ و‌شوهرم دوست داشته باشه ؟ 

والا چی بگم 

با حوصله غذا درست کن همه چیو سرخ کن ( روغن کم ) ادویه بزن  و تکرارو تجربه 

من وقتی مهمونام دوست نداشته باشم 🙈غذاهام بد مزه یا بی مزه میشه همسرمم میگه  ( با عشق درست کن ) 

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.