2777
2789

فعلا دارم فرفولین میخورم😔

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اهنم 3 بود 😑🖐  سرم اهن زدم اوکی شدم

دکتر تجویز کرد برات؟من دارم قرص میخورم میگن باید آمپول بزنی نتیجه بده

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
بابا داره مسخره میکنه

ن حقیقت داره...اسمشو یکی بهم گفت یادم نمونده

فعلا دارم فرفولین میخورم😔

چرا ایموجی ناراحت گذاشتی کم خونیت مینوره؟مشکل خاصی نیست که منم آهن میخورم و فولیک اسید ۵.

برات مشکل خاصی ساخته؟

من مسئول حرفی هستم که می زنم  اما مسئول برداشت شما از حرفم نیستم...!
اره عزیزم سرم زود اثر می ذاره

بمن گف سه ماه قرص بخور..خسته شدم میگن اثرنداره..برم پزشک عمومی مینویسه؟