2777
2789
عنوان

کیا عقب انداختن 😍یا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرادیروزرفتم گفت چندروزصبرکن اگه پریودشدی دیگه اقدام نکن دوسه ماه به خودت استراحت بده

اگه برا روحیت خوبه بحرف دکتر گوش بده ولی اگه قرار استرس بگیری ک داره عمرت میگذره و ...برو یه دکتر دیگه،چند سالته؟

میشه واسه بسلامت بدنیا اومدن  نینی تو دلم یه صلوات بفرستی     
من هرسال اردیبهشت عقب میندازم نمیدونم جریانش چیه پارسال ده روز امسالم یه هفته است فعلا عقب انداختم

واقععاااا چه عجیب 🤔🥴اقدامی هستی

۳۰

بحرف دکترت گوش نده ررو یه دکتر ویگه دارو کمک باروری بهت بده تا انشالله زود تر باردار بشی تنهایی خیلی سخته😔

بحرف دکترت گوش نده ررو یه دکتر ویگه دارو کمک باروری بهت بده تا انشالله زود تر باردار بشی تنهایی خیلی ...

مخصوصاکسایی که بعدتوازدواج کردن باردارباشن متلک بارونت کنن خسته شدم ازحرفهای بقیه 

مخصوصاکسایی که بعدتوازدواج کردن باردارباشن متلک بارونت کنن خسته شدم ازحرفهای بقیه 

کاملا درکت میکنم و با گوشت و استخون میفهممت دکترتو عوض کن مشکلتون چی هست

من شنبه صبح دوباره میزنم خداکنه تکلیفمون روشن بشه و نی نی تو دلامون باشه

خبرش وحتمابده خداکنه باشه تواین ماه تکلیفمون مشخص شه...من انتظارکرافم میکنه وگرن بچه هروقت خدابخوادمیده