2777
2789
عنوان

کسی وکیل هست یه سوال مهم دارم؟

170 بازدید | 12 پست

از قانون سرقفلی ملک برای مستاجر کسی اطلاع داره؟

از سال ۹۰ مغازه اجاره دست مسنجر هست و قرار داد به صورت لفظی تمدید شده

الان متوجه شدیم مغازه ما را به یکی دیگه اجاره داده

و ادعای مالکیت هم داره

به نظرتون الان سرقفلی بهش تعلق میگیره؟

@فرهمندفرناز  

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه گفته بودید فقط خودش حق نشستن داره و نمیتونه اجاره بده حق با شماست ولی در غیر اینصورت میتونه اجاره بده 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

وکیل هستند؟؟

بلع 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

نه چیزی نگفتیم

خب چون مالک حق محسوب میشه در زمان اجاره میتونه اجاره بده ولی بابت حق سرقفلی بعیده بتونه حرفی بزنه دقیق نمیدونم

خب چون مالک حق محسوب میشه در زمان اجاره میتونه اجاره بده ولی بابت حق سرقفلی بعیده بتونه حرفی بزنه دق ...

اخه اجاره نامش خیلی وقته که تمدید نشده و بدون اطلاع این کارو کرده الانم پنهانی میخواد تخلیه کنه مستاجر

اخه اجاره نامش خیلی وقته که تمدید نشده و بدون اطلاع این کارو کرده الانم پنهانی میخواد تخلیه کنه مستا ...

خب در اینصورت میتونید حکم تخلیه بگیرید