2777
2789
عنوان

زندگی با سه مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 28 پست
یچیزی از سخت هم فراترررررر  اصلا این حماقتو نکن   ببخشیدا

البته اگه قراره تو یه خونه باشید میگما  

وگرنه جدا که هیچ مشکلی نداره 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه خیلی هم حوبه وقتی خونم شمال بود گاهی براددشوهر و پددرشوهر از تهزان میومدن اونجا خیلی هم باحال بود تا یه چیزی میخواستم سه تت سه تا فراهم بود کسی گیر نداد چرا رو میز خاک نشسته چرا فلان چیز بهمان شده تازه حوصلمم سرنمیرفتم

نمیشه من انگشت بزنم حالا که امضا ندارم🙊🙊

من پدر شوهر برادرشوهرن باهم میان خونم دو هفته ..کارم زیاد میشه اما اعصابم آرومه خوبه اونام سعی میکنن کمک حالم باشن..

بعد مادرشوهر و دخترش میان کارو رو میکنن خودشون اما اعصاب من داغون میشه از حرفا و کارا و دخالتهاشون اه

نه خیلی هم حوبه وقتی خونم شمال بود گاهی براددشوهر و پددرشوهر از تهزان میومدن اونجا خیلی هم باحال بود ...

واییی چه جالب 

اخه من سنم کمه ۱۹ هستم گفتم شاید خسته شم 

اگه آشپزی بلد نباشم میتونم سریع یاد بگیرم ؟

واییی چه جالب  اخه من سنم کمه ۱۹ هستم گفتم شاید خسته شم  اگه آشپزی بلد نباشم میتونم سریع ...

اره منم اتفاقا اون موقع سنم گم بود اشپزی شبیهه بازی راحت یاد میگیری 

واییی چه جالب  اخه من سنم کمه ۱۹ هستم گفتم شاید خسته شم  اگه آشپزی بلد نباشم میتونم سریع ...

اگه تو یک طبقه بخوایید پیش هم باشید خییییلی سخته

اصلا این کارو نکن

اونی که میگه خوبه چون موقتی بوده و برای چند روز نه همیشگی 

تازه من گاهی تا ظهر میخوابیدم خداشاهده پدرشوهر اشپزی میکرد برادرشوهرم خونه رو تمیز میکرد😂تازه غرهم نمیزدن شوهرمم میخواست بیدارم کنه پدرشوهرم نمیذاشت

تازه من گاهی تا ظهر میخوابیدم خداشاهده پدرشوهر اشپزی میکرد برادرشوهرم خونه رو تمیز میکرد😂تازه غرهم ...

پس حله دیگه ممنون 

حالا بیاین پیشنهاد بدین چجوری شوهرش کنم   

اول زندگیت مسئولیت سه نفرا باید قبول کنی بعد فکر میکنی راحتی برادر شوهر نامحرمه نمیتونی تو خونت راحت لباس بپوشی هر موقع خواستی بخوابی هر موقع خواستی از خواب بیدار  شی