2777
2789
عنوان

اخرین ماه

93 بازدید | 20 پست

سلام خانومای گل ممنون میشم کمکم کنیدساک بچه وخودمواماده کنم توهفته ۳۳ ام بارداریم نمیدونم چی بایدبردارم احتمالا۵ هفته دیگ زایمان کنم سزارین بچه اولمه بعداینک تابستونه موندم چی بردارم 

اللهم صل علی محمدوآل محمد خداجونم لطفاهرکی هرچی دلش میخواد بهش بده مصلحتشم توش قراربده  فرشته های زمینیت رو سالم وسلامت برام نگهدارهرثانیه بهتریناروبراشون رقم بزن خداخوبم  ماجزتوکسی رونداریم هوامونوداشته باش ای ارحم الراحمین اللهم صل علی محمدوآل محمد                     دوست عزیزی ک  داری امضامومیخونی ازخدامیخوام توزندگیت ب همه ی خواسته هات برسی  ممنون میشم توهم دعاکنی نینی گلموسالم وسلامت توبغلم بگیرم وخانه دارشم ⚘برای سلامتی خانوادم وخانوادت میشه صلوات بفرستی  اللهم صل علی محمدوآل محمد🌷
من ده روز دیگه زایمانمه هنوز اماده نشدم😂🖐️

کدوم بیمارستان میری عزیز 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشهد شما کجایی

منم مشهدی ام اره میدونم مشهدی هستی برا همین پرسیدم 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
میرم مهرگان اهان یادم اومد شمارو حالا البته من خود مشهد نیستم 3 ساعت راه دارم🙃

بسلامتی زایمان کنی انشالله ❣

ممنونم دعا کن تا ده روز دیگه اتفاقی نیوفته فقط😪

نه انشالله بد به دلت راه نده به حق امام رضا آسون فارغ شی

ممنونم فقط نمیخوام کیسه ابم پاره شه که طبیعی زایمان نکنم یوقت همینجا😐

نزدیکی نکن اصلا سنگین هم برندار پیاده روی هم نکن که پاره‌ نشه

گزینه اولو باید تعطیل کنیم اره😬 برای دومیم دخترم اخه میاد بغلم😩

اولیو من از هفته پیش تعطیل کردم میترسم خیلی چون تو سایت دیدم گفتن تو ماه هشت پاره شده کیسه آب 

برای دخترم ک پاره نشد😂 شمام سزارینی؟

نه عزیزم من طبیعی ترجیح میدم دخترمم طبیعی بود اسون زایمان کردم انشالله اینم همینطور بشه برا دخترم هفته ۳۷ نزدیکی داشتم کیسه آب پاره شد