fardis21 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 379 عنوان اخرین ماه 93 بازدید | 20 پست سلام خانومای گل ممنون میشم کمکم کنیدساک بچه وخودمواماده کنم توهفته ۳۳ ام بارداریم نمیدونم چی بایدبردارم احتمالا۵ هفته دیگ زایمان کنم سزارین بچه اولمه بعداینک تابستونه موندم چی بردارم اللهم صل علی محمدوآل محمد خداجونم لطفاهرکی هرچی دلش میخواد بهش بده مصلحتشم توش قراربده فرشته های زمینیت رو سالم وسلامت برام نگهدارهرثانیه بهتریناروبراشون رقم بزن خداخوبم ماجزتوکسی رونداریم هوامونوداشته باش ای ارحم الراحمین اللهم صل علی محمدوآل محمد دوست عزیزی ک داری امضامومیخونی ازخدامیخوام توزندگیت ب همه ی خواسته هات برسی ممنون میشم توهم دعاکنی نینی گلموسالم وسلامت توبغلم بگیرم وخانه دارشم ⚘برای سلامتی خانوادم وخانوادت میشه صلوات بفرستی اللهم صل علی محمدوآل محمد🌷 1400/02/08 | 14:38 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 55969 من ده روز دیگه زایمانمه هنوز اماده نشدم😂🖐️ خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍
دلداااااار عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 3658 من ده روز دیگه زایمانمه هنوز اماده نشدم😂🖐️ کدوم بیمارستان میری عزیز حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 55969 کدوم بیمارستان میری عزیز من مشهد شما کجایی خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍
دلداااااار عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 3658 من مشهد شما کجایی منم مشهدی ام اره میدونم مشهدی هستی برا همین پرسیدم حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 55969 منم مشهدی ام اره میدونم مشهدی هستی برا همین پرسیدم میرم مهرگاناهان یادم اومد شمارو حالاالبته من خود مشهد نیستم 3 ساعت راه دارم🙃 خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍
دلداااااار عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 3658 میرم مهرگان اهان یادم اومد شمارو حالا البته من خود مشهد نیستم 3 ساعت راه دارم🙃 بسلامتی زایمان کنی انشالله ❣ حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 55969 بسلامتی زایمان کنی انشالله ❣ ممنونم دعا کن تا ده روز دیگه اتفاقی نیوفته فقط😪 خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍
دلداااااار عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 3658 ممنونم دعا کن تا ده روز دیگه اتفاقی نیوفته فقط😪 نه انشالله بد به دلت راه نده به حق امام رضا آسون فارغ شی حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 55969 نه انشالله بد به دلت راه نده به حق امام رضا آسون فارغ شی ممنونم فقط نمیخوام کیسه ابم پاره شه که طبیعی زایمان نکنم یوقت همینجا😐 خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍
دلداااااار عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 3658 ممنونم فقط نمیخوام کیسه ابم پاره شه که طبیعی زایمان نکنم یوقت همینجا😐 نزدیکی نکن اصلا سنگین هم برندار پیاده روی هم نکن که پاره نشه حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 55969 نزدیکی نکن اصلا سنگین هم برندار پیاده روی هم نکن که پاره نشه گزینه اولو باید تعطیل کنیم اره😬برای دومیم دخترم اخه میاد بغلم😩 خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍
دلداااااار عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 3658 گزینه اولو باید تعطیل کنیم اره😬 برای دومیم دخترم اخه میاد بغلم😩 اولیو من از هفته پیش تعطیل کردم میترسم خیلی چون تو سایت دیدم گفتن تو ماه هشت پاره شده کیسه آب حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
مامان_بهاااااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 55969 اولیو من از هفته پیش تعطیل کردم میترسم خیلی چون تو سایت دیدم گفتن تو ماه هشت پاره شده کیسه آب برای دخترم ک پاره نشد😂شمام سزارینی؟ خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍
دلداااااار عضویت: 1399/08/23 تعداد پست: 3658 برای دخترم ک پاره نشد😂 شمام سزارینی؟ نه عزیزم من طبیعی ترجیح میدم دخترمم طبیعی بود اسون زایمان کردم انشالله اینم همینطور بشه برا دخترم هفته ۳۷ نزدیکی داشتم کیسه آب پاره شد حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .