2777
2789

سلام خانمها کسی بوده قبل اینکه بفهمه بارداره کمر درد داشته باشه دقیقا همون نقطه ایی که واسه پریود شدن درد میگیره اونجا رو میگم .من این ماه از لتروزول و آمپول سینال استفاده کردم دو دفعه اولی که اقدام داشتم بعدش که یه کوچولو کار کردم یا رو موتور نشستم یه کوچولو ترشح مایل به قهوه ای داشتم فقط همون یه بار دیگه اصلا ندیدم سینه چپمم هر از گاهی تیر میکشه ولی نه هر دو دو هفته به موعدم مونده ممکنه باردار شده باشم ؟؟؟؟دیروزم دلتون نخواد یه کوچولو شله زرد خوردم گفتم اگه باشه ممکنه لک بیوفتم ولی خبری نشد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرم باردار باشی اون برای لانه گزینی هست درد و لکه بینی اما تا وقت مطمعن شدن دیگه نه زعفرون و گرمیجات بخور نه دارو

منم علاعم قبل بارداریم همینا بود که گفتی کمرم یه ضعف خاصی میکرد 

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

این چه استرس و افکاریه 

ان شاالله بارداری ولی اینقدر استرس نداشته باش که اسن باعث باردار نشدن تو که هنوز موعدت نشده

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

این حجم استرس چه بازدار باشی چه نباشی ضرر داره . 

فولیک اسید بخور از سه ماه قبل 

وزنت اگر بالاست بیار پایین 

روزی نیم ساعت پیاده روی کن 

شکمت رو با روغن نارگیل و سیاه دانه ماساژ بده 

استرس رو از خودت دور کن 

تغذیه ی خوبی داشته باش 

شیرینی و سوسیس کالباس   ..... نخور 

انشاالله باردار میشی 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
با شلع زرد لک بندازی؟ ن بابا  منم قبل بارداری حس پری داشتم بی بی‌زدم+ بود

نمیشه یعنی ؟؟؟ چون زعفرونش زیاده گفتم شاید لک بیوفتم ولی بیشترین علامتم همین کمر درد کوفتیه