2777
2789
عنوان

تست جوش شیرین و نمک و تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 13015 بازدید | 65 پست
چرا معلوم نبود انقدر باید صبر کرد گاهی؟

کلا می چرخید پشت به دستگاه. انگار امواج اذیتش میکرد

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
نمک چطوریه

یکی دوقاشق نمک بریز لیوان یبار مصرف بعد ادرار بکن روش

بعد فوری بزار جای ثابت ک تکون نخوره بعد ۵ دیقه نگا کن اگه سطح لیوان کف نبود دختره اگه کلا کف بود ابر مانند پسره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

ما پسر دوست داریم انقدرم که همه گفتن پسره اصلو شوک شدم گفت دختر حتی یک نفرم بهم نگفت دختر داری هیچ کدوم از علایمم دختری نیست

حرکت نینی چه جوری هست از کی هس کردی

کلا می چرخید پشت به دستگاه. انگار امواج اذیتش میکرد

ای جان

وقت کردی لباس بخری مناسب جنسبتش؟😁

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
یکی دوقاشق نمک بریز لیوان یبار مصرف بعد ادرار بکن روش بعد فوری بزار جای ثابت ک تکون نخوره بعد ۵ دیق ...

حتما باید صبح باشه یا بین روزم میشه؟؟

خدایا مرسی بابت زندگی آرومم  نشستم و فقط نظاره گر هستم که خدا داره تک تک خواسته هام رو برآورده میکنه  
یکی دوقاشق نمک بریز لیوان یبار مصرف بعد ادرار بکن روش بعد فوری بزار جای ثابت ک تکون نخوره بعد ۵ دیق ...

ثانیه های اول کف نمیکنه ؟ باید پنج دقیقه صبر کرد؟

آخه جوش شیرین همون لحظه اول یا کف میکنه یا نه

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
ما پسر دوست داریم انقدرم که همه گفتن پسره اصلو شوک شدم گفت دختر حتی یک نفرم بهم نگفت دختر داری هیچ ک ...

اگه انقد تو شوکی میتونی بازم بری سونو تا مطمئن بشی ولی انومالی اشتباه نمیکنه به علائمم ربطی نداره من همه علائم دختر داشتم پسر شد 

حرکتش نمیفهمم ۱۸ هفتمه هنوز

اگه انقد تو شوکی میتونی بازم بری سونو تا مطمئن بشی ولی انومالی اشتباه نمیکنه به علائمم ربطی نداره من ...

منم کل علائم پسره ولی مطمئنم دختره😂

نه نمیکنه باید ۵دیقه بگذره این جوش شیرین نیس ک😁😁

میدونم نیست ولی ۵ دقیقه زیاده😀