2777
2789

یه بار رنگ شرابی گذاشتم چن ماه پیش , بعد از روش زیتونی روشن گذاشتم رنگ قهوه ای فندقی دراومد یه تناژ قرمزی توش معلومه😐

میخوام اون قرمزیش بره

نمیخوام رنگ تیره بزارم, میخوام موهام روشن باشه, دکلره هم نمیخوام بزارم

راه دیگه ای هس?? واریاسون تاثیر داره? چه رنگی چقد?

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بلر سه صفر بزار پشتش رنگ تو شماره های ۷ به بالا بزار ‌...این کار هر مرتبه ۳ درجه موهات رو روشن م ...

گلم سه صفر مث دکلره آسیب نمیزنه به مو? مث رنگ معمولیه?

من زیاد از رنگ مو سر درنمیارم ۷ به بالا رنگ روشنه?

به پایه ۸ رسید تنباکویی روشن روش خیلی قشنگ میشه

روشن ترین رنگ تنباکویی چه رنگی میشه? چون میخوام موهام روشن باشه

عکسی داری ازش لود کنی?

گلم سه صفر مث دکلره آسیب نمیزنه به مو? مث رنگ معمولیه? من زیاد از رنگ مو سر درنمیارم ۷ به بالا ر ...

۳ صفر خودش مثل رنگه نگران نبتش عزیزم من ۶ سال سالن داشتم الانم توخونه کار انجام میدم و۷ ساله سابقه دورکاری پوست ومو دارم ومشاورهم هستم خیالت راحت آسیب به مو وارد نمیکنه مثل دکلره ...

روشن ترین رنگ تنباکویی چه رنگی میشه? چون میخوام موهام روشن باشه عکسی داری ازش لود کنی?

عکس ندارم اما یه سرچ بزنید میبینید ولی خوب این سلیقه منه شما هررنگ مویی میخاید ودوست دارید میتونید بزنید 

۳ صفر خودش مثل رنگه نگران نبتش عزیزم من ۶ سال سالن داشتم الانم توخونه کار انجام میدم و۷ ساله سابقه د ...

باوشه ممنون عزیزم

سه صفر رو ۳بار پشت سرهم تو یه روز بزارم یا چن روز باید فاصله بندازم?

باوشه ممنون عزیزم سه صفر رو ۳بار پشت سرهم تو یه روز بزارم یا چن روز باید فاصله بندازم?

نه با فاصله نهایتن ۱۰ روزه چون اون رنگ باید بشینه به موهاتون وبعد باید رنگ بعدی رو بزارید وگرنه اسیب به مو شدید میشه