2777
2789
عنوان

بچه ها هر کس قرص ال دی بخوره نازا میشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 29 پست
پس چطوری کیست تخمدانم رو درمان کنم؟ درد میاد تخمدانام 

عزیزم ببین اینجا یه تاپیکی هست مال چندین ساله پیشه براکیست تخمدان میگت یه دکتری گفته ازروز پنجم قاعدگی یه کف دست کلم بروکلی بخورین تا روز او ل پریودیتون کیستاتون اب میشه خیلیا انجام دادن خوب شدن حتی کساییکه کیستاشو باقرص هم اب نشده ودرحد جراحی بودن .سیاهدونه هم بکو بریز توعسل بخور اونم عللیه برای کیست

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ربطی نداره فقط چند ماه ممکنه هر مون رو بهم بزنه و بارداری به تاخیر بیفته مادر من ۱۶ سال قرص خورد ...

ععع پس دوقلو دارید😀باشه پس الکیه من فقط میخواستم ببینم بعد قطع اینا چقدر یعدش پریود منظم میشه

☺️

عزیزم‌منم ۳دوره واسه کیست خوردم،این حرفا چیه نازایی چیه ،این قرص هارو واسه اینکه کسایی که مشکل دارن پریودشون رو منظم کنن و بتونن باردار بشن میخورن😊در واقع  نقش مثبت داره واسه باردار شدن و احتمال چند قلویی رو بالا میبره البته درصد کمی چند قلو میشه...

واقعا چرا مادرتون 16 سال اسیب میزد ب خودش چون میگن خیلی ضرر داره خودم 1 ماه خوردم ضررش میبینم

عزیزم اونا که شما میگی عوارض موقت هست چون دارید مستقیم هورمون های استروژن و پروژسترون وارد بدنتون میکنین با این قرص ها که همیشه تو بدن در حالت عادی تولید میشه چرا باید آسیب زا باشه،هر چند استفاده طولانی مدت خوب نیست به هر حال،ولی وقته لازمه باید استفاده کنید

عزیزم‌منم ۳دوره واسه کیست خوردم،این حرفا چیه نازایی چیه ،این قرص هارو واسه اینکه کسایی که مشکل دارن ...

من فعلا بچه نمیخوام چون دارم یه دونه

فعلا میخوام درمان بشم تا چند سال بعد

☺️
من فعلا بچه نمیخوام چون دارم یه دونه فعلا میخوام درمان بشم تا چند سال بعد

ان شاءالله زود برطرف میشه

واسه کم کردن حالت تهوع و این جور علائم 

قرص رو شب قبل از خواب و با شکم پر بخورید