2777
2789
عنوان

مشکل خواب بچه سه ساله

100 بازدید | 7 پست

سلام 

بچه من دو ماه دیگه سه سالش می شه. الان چند روزه که این طوری شده خوابش که شش هفت ساعت اینا می خوابه بعد بیدار میشه و انتظار داره باهاش بازی کنم. بعد که من می گم بخواب. می گه جیش دارم! بعد که می برمش دست شویی میره اسباب بازی هاش رو بر میداره. حالا مثلا ۱۰ خوابیده الان ساعت چهار و پنج صبحه. منم بهش می گم بخواب و باهاش بازی نمی کنم و کاری هم بهش ندارم. خودمم خوابم برده گاهی. بعد از دو سه ساعت خودش دوباره می خوابه. البته این وسطا خوراکی هم می خواد که بهش نمی دم. فقط آب می دم. نمی دونم چی کار کنم. 

شاید گرسنه میشه که بیدار میشه وگرنه فک نکنم بچه الکی بیدار شه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب قبل خاب خوب سیرش کن و خوب خستش کن

بعضیا اینطورن

مثلا از اول بچه عمه من ۸صبح بیدار میشد ۱۲شبم میخابید

پسر دخترداییم هم همینطور

اما پسر خاهرمن ۱۲شب میخابید و حدود۱۰صبح بیدار میشد.اما۱۲شب ی وعده کامل غذا میخورد.الانم همینطوره

دختره من الان سه سال نیمه هسش ولی تو سنه بچه شما ک بود همین جور بود بیدار میشد میگفت گرسنمه منم میبردمش تو آشپزخونه سیرش میکردم وسط خوردن میگف بازی کنیم میگفتم باشه آخره خوردن خابش میبرد فک کنم گرسنگی بیدارشون میکنه چون قشنگ غذا نمیخورن ک

وقتی نمیخوابه زور نیست ک زود میخوابه 3 صبح پامیشه مغز خودمونم میپاچه

صبحه زود بیدار بشه حسابی باهاش بازی بشه ۱۰ شب غش میکنه من دخترمو خیلی خسته میکردم الانم ک سه سالو نیمه هسش کاره خونه بهش میدم الکی ظرف بشوره الکی یه جارویی چیزی اینجوری اشتهایی خوبی هم پیدا میکنه بچه وقتی ازش کار بخای مغزش شروع میکنه ب فعالیت گرسنش میشه ولی خودش پی بازی خودش باشه کلافه و خسته هسش همش بهانه گیری