2777
2789
عنوان

پشیمونم..

189 بازدید | 19 پست

موهامو دیشب خیلی کوتاه کردم 

الان پشیمونم دلم میسوزه 

اونهمه مراقبت کردم ازشون

یه شبه زد ب سرم همه رو دادم ب فنا 😑

موهامو میخوام😭

≪ زندگی کوتاهتر از آن است که عادی باشی،عجیب بمان!🐞♥️ ≫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ی کرمه ک هر چند وقت یکبار تو جون جنس مونث میفته منم دقیقا چندماه پیش همین کارو کردم و کلی پشیمو ...

من خیلی کم شده کوتاه کنم موهامو؛ الانم بعد سه سال از اخرین بار کوتااه کردم ، تا روی باسن اومده بود ، تا گودی کمر کوتاه کردم خیلی سرم سبک شد ولی حس میکنم یه تیکه از قلبم سر جاش نیس

من خیلی کم شده کوتاه کنم موهامو؛ الانم بعد سه سال از اخرین بار کوتااه کردم ، تا روی باسن اومده بود ، ...

وااای نگووو چرا اخهههه چطور دلت اومد 

من ک هیچ کاره ام کلی دلم سوخت

[سردرگم؛در کالبدی خالی از عاطفه]
منم پارسال به حرف شوهرم گوش دادم وموهای نازموکوتاه کردم مثل چی پشیمون شدم.ولی دیگه گولشونمیخورم

خیلی بده😭 ادم حس میکنه تبر زده ب ریشه ی خودش 😕

و همانا در لحظه جوگیر نشوید    

اره ب خدا کاش یکی اون لحظه چماق زده بود تو سرم ب خواب مصنوعی میرفتم تا ابا از اسیاب بیفته 😐

وااای نگووو چرا اخهههه چطور دلت اومد  من ک هیچ کاره ام کلی دلم سوخت

واااای اصلا نمیدونم چی شد

انقدر رو موهام حساس بودم.. یهو زد ب سرم گفتم تنوع بدم گند زدم