2777
2789

خیلی گرفتارم همسرم به خاطر بدهی زندانه سند هم ندارم . گره افتاده تو زندگیمون کلا .نه پول دارم نه سند . هیچ کسم ندارم کمکم کنه . پدرشوهرم پولداره ولی کلا باما بده هیچ کاری نمیکنه . کسی دعا نویس نمیشناسه خوب باشه یکم پدرش به ما محبت پیدا کنه کمکمون کنه . دارم دق میکنم کارم فقط گریست بخدا.

با دیوار دست دوستی داده ام! لال است ! ولی خنجر نمیزند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل کن به خدا ان شاءالله گرفتاریت رفع شه خواهر

توکلم به خداست ‌ ولی هیچ راهی نمونده برام . به هر دری زدم نشد . تنهام نمیدونم چکار کنم

عزیزم ب جای دعانویس، بشین دعا کن و چن تا ختم مجرب رو شروع کن...از همین فردا ختم قرآن رو شروع کن با معنی بخون با صدایی ک خودت بشنوی

توسل ب اماما مخصوصا امام کاظم ک خودشون زندان کشیدن و امام جواد ک تو حاجت های مادی خیلی خوب توسل بهشون...نذر 1400 تا صلوات کن و شروع کن ب فرستادن

نماز استغاثه ب حضرت زهرا و صلوات برا امام زمان

دعای مقاتل بن سلیمان تو نت یا مفاتیح هست صد بار بخون معجزه هست

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
کسی نیست ؟ خیلی دعام کنید حالم خیلی بده😭

برات آیت الکرسی و صلوات میفرستم

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

خب نمیشه بری ب پدرشوهرت رو بزنی؟ حداقل پیش پدر شوهرت کوچیک بشی بهتره تا شوهرت اون تو باشه

من خودم کشیدم درکت میکنم

عزیزم ب جای دعانویس، بشین دعا کن و چن تا ختم مجرب رو شروع کن...از همین فردا ختم قرآن رو شروع کن با م ...

ممنون عزیزم . 

خیلی دعا کردم ولی حال روحیم با جسمیم داغونه . یه سقطم داشتم اصلا وضعیتم مناسب نیست . انقدر گریه کردم که جونی نمونده .

توروخدا دعام کنید 

توکلم به خداست ‌ ولی هیچ راهی نمونده برام . به هر دری زدم نشد . تنهام نمیدونم چکار کنم

بلاخره پدرش یه قدمی برمیداره .ناراحت نباش .میدونم سخته . یکی از عزیزان منم تصادف کرد چند وقت زندان یود از غصه خوابم نمیبرد .درکت میکنم .ولی میگذره غصه نخور.چهل تا حدیث کسا  نذر کن ان شاءالله ازاد میشه

خب نمیشه بری ب پدرشوهرت رو بزنی؟ حداقل پیش پدر شوهرت کوچیک بشی بهتره تا شوهرت اون تو باشه من خودم ک ...

رو زدم . گوشیو قطع میکنه اصلا . میگه ربطی نداره به من . 

اون تو بمونه یه چیزی داغون شدن خودشو ما. از اون طرفم من اینجا منبع درامدی ندارم . نمیدونم چکار کنم .

بلاخره پدرش یه قدمی برمیداره .ناراحت نباش .میدونم سخته . یکی از عزیزان منم تصادف کرد چند وقت زندان ی ...

انشاالله . 

نه کاری نمیکنه براش  ده سالم بمونه کاری نمیکنه برامون فقط غریبه پرسته . برای اینکه خودشو تو چشم بقیه کنه . مثلا به ۱۰ تا دانشجو لب تاب میده .براشون وام میگیره . اما اصلا زنو بچشو ادم حساب نمیکنه

عزیزم فعلا برو پیش پدرومادرت یا دنبال کار بگرد تا ببیتی چی پیش میاد .برات صلوات فرستادم

پدر که ندارم . اما مادر مریض دارم خدا سایشو نگه داره برام

بچه دارم دلم میسوزه براش .  نه هفته هم سقط کردم 

از خونریزی و سرگیجه مردم دیگه . دعام کن عزیزم .