2777
2789
عنوان

امام حسن جانم

82 بازدید | 9 پست

اینجا مینویسم تا همه بهت پناه ببرن ... 

خودت حاجت همه رو بده 

خودت حاجتم بده 

قسم به این روز عزیز که اگه به حاجتم برسن هرسال این موقع شعله زرد میپزدم 

چقدر خوبی 

چقدر پاکی 

بمیرم واسه مظلومیتت 

میخوام برم غسل پاکی کنم و بیام ازت التماس کنم 

واسه دلم که ازش خبر داری 

میدونم حاجتم میدی همه گفتن که دست رد نمیزنی ... 

همه واسه امام حسن ی صلوات بفرستیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

إن شا ء الله سلامتی 

خوشبختی 

حاجت روایی همه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

التماس دعا دارم عزیزم 

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.

عزیزم ازت خواهش میکنم برا منم از ته دلت دعا کن 

مشکلی ک دیگه امونم رو بریده حل بشه...دعا کن همه چی درست بشه...همه زندگیم خدااا...بهم رحم کن😢😭

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔