2777
2789
عنوان

دوستانِ کنکوری اوضاع تون چطوره رفقا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 20 پست
منم دارم به این فکر میکنم که مثلا اگه ‌امسال کنکور قبول شم ، به خاطر اینکه کرونا هنوز هست آموزش همچن ...

امسال تا اسفند مجازیه ...1401همه میرن دانشگاه...بعدشم گل محمدی رو خوب اومدی😂😂ولی گل محمدی نیست دوستم گروهشونو نشون داد همه شیک و پیک ...ژست گرفته عکس انداختن...والاااااا

امسال تا اسفند مجازیه ...1401همه میرن دانشگاه...بعدشم گل محمدی رو خوب اومدی😂😂ولی گل محمدی نیست دوس ...

اصلا تو تا همون اسفند و در نظر بگیر اصلش همونِ دیگه آدم میخوره تو ذوق ش 

هر چند من که چشمم آب نمی خوره با این وضعیت واکسن زدنشون تا ۱۴۰۱ حضوری شه 

اینکه میگی عکسشون گل نیست هم میدونم عکسِ همه گل نیست 

اما بازم بدرد نیمی خوره این طوری آدم بده دانشگاه 

۱۲ سال درس خوندیم که تهش این بشه

کرونا نابود مون کرد 

قشنگ با خاک یکسان شدیم 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا تو تا همون اسفند و در نظر بگیر اصلش همونِ دیگه آدم میخوره تو ذوق ش  هر چند من که چشمم آب ...

یه چیزی میگم ناراحت نشو...احساس میکنم داری بهونه میاری ...که چون دانشگاه نیس. منم 1400 دانشگاه نمیرم حال نمیده ....ولی خواهشا چه 1400 چه 1401 هر کدومو که میخوای بری دانشگاه از الان درس بخون نگو الان استراحت کنم بعد پر قدرت از تابستون شروع کنم ...اگه همچین فکری داری سال بعدشم به سختی میتونی درس بخونی

یه چیزی میگم ناراحت نشو...احساس میکنم داری بهونه میاری ...که چون دانشگاه نیس. منم 1400 دانشگاه نمیرم ...

نه بابا ناراحت واسه چی ، راستش آدمی نیستم که بهونه بیارم ، ولی امسال معلم هامون اصلا خوب درس ندادن و ما الان خیلی عقبیم 

داریم تمامِ سعی مون رو میکنیم نهایی رو خوب بدیم ، در کنارش اگه وقت کنیم واسه کنکور می خونیم که اونم اکثرا معلم های مدرسه با امتحان ها و تکالیف هایی که میدن وقت مارو میگیرن 

ادم نمی دونه چی کار کنه بخدا

نه بابا ناراحت واسه چی ، راستش آدمی نیستم که بهونه بیارم ، ولی امسال معلم هامون اصلا خوب درس ندادن و ...

از این که درست درس نمیدن درکت  میکنم. برای ماهم این طوری بودن مخصوصا ریاضی آخ آخ سال پیش هندسه دوازدهم حذف بود معلم ما از اونجا میان ترم گرفت ما هم تقلب کردیم خخخخ موناجان برای نهایی خیلی خوب بخون سوالای نهایی 99 و 98 رو هم بخون خیلی تاثیر داره ..نهایی تو زبان پارسال خیلی بد سوال داده بودن