2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی بح بح مبارکه خیلی خوشحال شدم یادمه قبلا باهم صحبت کردیم ذخیره تخمدان من کم بود راهنماییم کردی میشه بگی چیکار کردی باردار شدی الهی صدهزار مرتبه شکر چقدر من امیدوار شدم ب خودم  ک باردار شدید

هنوز مادر نشدم،اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت با خدا تمام نشده!تمام گفته ها وناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا ک دیگر تاب نگاهای سنگین جماعت را ندارم!بیا و در مقابل دیدگان پدرت سر افرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت میکشم.عزیزم،اینجا برای داشتنت دست به هرکاری زدم،هزار درد را متحمل شدم،من خودم را همین حالا مادر میدانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیشتر سختی کشیدم،بی منت!!!اما هیچکس مرا مادر خطاب نمیکند.میدانی تا تورا نداشته باشم هیچکس مرا مادر حساب نمی آورد..عزیزترین آرزوهایم،بیا و رویاهایم را سرو سامان بده
سلام عزیزم خوبی بح بح مبارکه خیلی خوشحال شدم یادمه قبلا باهم صحبت کردیم ذخیره تخمدان من کم بود راهنم ...

سلام عزیزم شما خوبی اتفاقا چند بار تاپیک هاتو چک کردم که ازت بپرسم شما جواب گرفتی دیدم تاپیک نزدی گفتم غیر فعال شدی 

سلام عزیزم خوبی بح بح مبارکه خیلی خوشحال شدم یادمه قبلا باهم صحبت کردیم ذخیره تخمدان من کم بود راهنم ...

من تیرویید م کم کار بود هی قرص وکم وزیاد میکردم یه جای دیدم نوشته باید 8ماه ثابت قرص بخوری منم دیگه نرفتم دکتر کم وزیاد کنه ماه آخر آمپول پروژسترون زدم از روز پنج هم کلومفین خوردم به حق این ماه رمضان انشاالله خدا بغل شما هم به زودی پر کنه 

سلام عزیزم شما خوبی اتفاقا چند بار تاپیک هاتو چک کردم که ازت بپرسم شما جواب گرفتی دیدم تاپیک نزدی گف ...

اره عزیزم ی مدت اصن نیومدم حالم گرفته میشد می اومدم نی نی سایت

هنوز مادر نشدم،اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت با خدا تمام نشده!تمام گفته ها وناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا ک دیگر تاب نگاهای سنگین جماعت را ندارم!بیا و در مقابل دیدگان پدرت سر افرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت میکشم.عزیزم،اینجا برای داشتنت دست به هرکاری زدم،هزار درد را متحمل شدم،من خودم را همین حالا مادر میدانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیشتر سختی کشیدم،بی منت!!!اما هیچکس مرا مادر خطاب نمیکند.میدانی تا تورا نداشته باشم هیچکس مرا مادر حساب نمی آورد..عزیزترین آرزوهایم،بیا و رویاهایم را سرو سامان بده
من تیرویید م کم کار بود هی قرص وکم وزیاد میکردم یه جای دیدم نوشته باید 8ماه ثابت قرص بخوری منم دیگه ...

خیلی ممنونم عزیزم انشالله...منم تیروئید کم کار دارم ذخیرمم کمه دکتر هم نمیرم قرص تیروئیدمم نمیخورم دیگ قید همه چی زدم 

خیلی ممنونم عزیزم انشالله...منم تیروئید کم کار دارم ذخیرمم کمه دکتر هم نمیرم قرص تیروئیدمم نمیخورم د ...

منم ذخیره ام کم بود مشکل تیرویید هم داشتم تیروید اگه تنظیم بشه همه ی هورمون ها تنظیم میشه  اشتباه میکنی قرص تونمیخوری چون اگه حامله هم بشی خدای نکرده بچه مشکل دار میشه 

خیلی ممنونم عزیزم انشالله...منم تیروئید کم کار دارم ذخیرمم کمه دکتر هم نمیرم قرص تیروئیدمم نمیخورم د ...

من خودمم خیلی تا امید بودم قرار بود پریود شدم برم برای ای وی اف ولی اون ماه خیلی کار داشتم زیاد به بچه فکر نمی‌کردم که باردار شدم استرس خودش باعث نازایی میشه

برو آزمایش تیرویید بده قرص تو بخورتا تنظیم سی بعدش دیگه کم وزیاد نکن قرص ویتامین دی هم بخور وضعیت پریودت چطوره سر وقت پریود میشی

برو آزمایش تیرویید بده قرص تو بخورتا تنظیم سی بعدش دیگه کم وزیاد نکن قرص ویتامین دی هم بخور وضعیت پر ...

اره ۲۸روز یکبار اما قبلا ۷روزه پریود بودم 

الان شده ۳الی ۴روز خیلی ناراحتم