2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم منظورم همینه راستش من با مادرشوهر زندگی میکنم  وقتی میریم حمام به خاطر همون بعدش راب ...

میخوام  قبل از اینکه تصمیم نهایی برای جدایی بگیرم این راه را امتحان کنم

آره منم منظورم همینه راستش من با مادرشوهر زندگی میکنم  وقتی میریم حمام به خاطر همون بعدش راب ...

یعنی بعد از حمام رابطتون سرد میشه؟؟؟؟؟؟نفهمیدم  

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
آره دیگه احساس میکنم مادرشوهر  صدای آب را نیمه شب میشنوه  آخه پدرشوهر ندارم

آهان..........اگه شوهرت همفکرته عوض کنید خونتونو

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
مشکلم چندتاست شوهرم از این خونه کنده نمیشه میخوام با دعا جداش کنم و خونم را عوض کنم

به فرشته شوهرت نامه بنویس ازش بخاه که راضی بشه........سادس خواسته ات رو با زبان ساده تا۲۱ روز روزی ۱۵ بار بنویس

یغمی طرف آب  دعا نرم

حالا فعلا اینو امتحان کن......آرامش هم داشته باش......عجله نکن فقط بنویس .....تا ۲۱ روز بنویس

به فرشته شوهرت نامه بنویس ازش بخاه که راضی بشه........سادس خواسته ات رو با زبان ساده تا۲۱ روز روزی ۱ ...

۱۵ بار را یدفعه بنویسم

یعنی توی یه کاغذ ۱۵ بار بنویسم شوهرم راضی بشه خونمون را عوض کنیم

۱۵ بار را یدفعه بنویسم یعنی توی یه کاغذ ۱۵ بار بنویسم شوهرم راضی بشه خونمون را عوض کنیم

آره.....روزی ۱۵ بار بنویس

شما نتیجه گرفتین؟

یه جاهایی......آرامش داشته باشی آره نتیجه میگیری.......انگار داری به شوهرت میگی اونجوری بنویس.....اسم شوهرتم صدا کن