دریا۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 142 عنوان عوض کردن خانه 145 بازدید | 18 پست کسی بوده خونش را عوض کرده و دعواهای بین زن و شوهری کم شده باشه 1400/02/07 | 19:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
magnumghol عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12305 خوب بعضی خونه ها اومد داره من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
دریا۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 142 خوب بعضی خونه ها اومد داره آره منم منظورم همینهراستش من با مادرشوهر زندگی میکنم وقتی میریم حمام به خاطر همونبعدش رابطه مون خیلی سرد میشه
دریا۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 142 آره منم منظورم همینه راستش من با مادرشوهر زندگی میکنم وقتی میریم حمام به خاطر همون بعدش راب ... میخوام قبل از اینکه تصمیم نهایی برای جدایی بگیرم این راه را امتحان کنم
magnumghol عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12305 آره منم منظورم همینه راستش من با مادرشوهر زندگی میکنم وقتی میریم حمام به خاطر همون بعدش راب ... یعنی بعد از حمام رابطتون سرد میشه؟؟؟؟؟؟نفهمیدم من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
دریا۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 142 یعنی بعد از حمام رابطتون سرد میشه؟؟؟؟؟؟نفهمیدم آره دیگهاحساس میکنم مادرشوهر صدای آب را نیمه شب میشنوه آخه پدرشوهر ندارم
magnumghol عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12305 آره دیگه احساس میکنم مادرشوهر صدای آب را نیمه شب میشنوه آخه پدرشوهر ندارم آهان..........اگه شوهرت همفکرته عوض کنید خونتونو من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
دریا۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 142 آهان..........اگه شوهرت همفکرته عوض کنید خونتونو مشکلم چندتاستشوهرم از این خونه کنده نمیشهمیخوام با دعا جداش کنم و خونم را عوض کنم
magnumghol عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12305 مشکلم چندتاست شوهرم از این خونه کنده نمیشه میخوام با دعا جداش کنم و خونم را عوض کنم به فرشته شوهرت نامه بنویس ازش بخاه که راضی بشه........سادس خواسته ات رو با زبان ساده تا۲۱ روز روزی ۱۵ بار بنویس من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
دریا۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 142 به فرشته شوهرت نامه بنویس ازش بخاه که راضی بشه........سادس خواسته ات رو با زبان ساده تا۲۱ روز روزی ۱ ... یغمی طرف آب دعا نرم
magnumghol عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12305 یغمی طرف آب دعا نرم حالا فعلا اینو امتحان کن......آرامش هم داشته باش......عجله نکن فقط بنویس .....تا ۲۱ روز بنویس من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
دریا۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 142 به فرشته شوهرت نامه بنویس ازش بخاه که راضی بشه........سادس خواسته ات رو با زبان ساده تا۲۱ روز روزی ۱ ... ۱۵ بار را یدفعه بنویسمیعنی توی یه کاغذ ۱۵ بار بنویسم شوهرم راضی بشه خونمون را عوض کنیم
دریا۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 142 حالا فعلا اینو امتحان کن......آرامش هم داشته باش......عجله نکن فقط بنویس .....تا ۲۱ روز بنویس شما نتیجه گرفتین؟
magnumghol عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12305 ۱۵ بار را یدفعه بنویسم یعنی توی یه کاغذ ۱۵ بار بنویسم شوهرم راضی بشه خونمون را عوض کنیم آره.....روزی ۱۵ بار بنویس من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
magnumghol عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12305 شما نتیجه گرفتین؟ یه جاهایی......آرامش داشته باشی آره نتیجه میگیری.......انگار داری به شوهرت میگی اونجوری بنویس.....اسم شوهرتم صدا کن من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد