2777
2789

من خیلی دنبال این بودم که پریودیم را عقب بندازم اخه ماه رمضونه و جلو بابام خجالت میکشم روز نگیرم ولی هر کاری که بگی کردم و فایده نداشت گوگل را زیرو کردن روش های خونگی را بعضیش را اجرا کردم ولی هیچ فایده ای نداشت راهش فقط فقط قرصه که اونم مزره 😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چه قرصی میشه؟

عزیزم اگه بخاطر ماه رمضون میخوای اینکارو بکنی نکن چون من دیدم اونایی که اینکارو کردن بعدا چقد مشکل براشون پیش اومد یکیش خواهر خودم بعد دوسال هنوز نامنظمه اما اگر بخاطر چیز دیگه ایه قرصای جلوگیری باید مصرف کنی تا وقتی که میخوای موقعش عقب بیفته مثلا میخوای بعد ۱۵ روز دیگه پریود بشی تا ۱۴ الی ۱۵ روز بخور بعد ازینکه قطع کنی بعد سه روز الی ۷ روز پریود میشی

من خیلی دنبال این بودم که پریودیم را عقب بندازم اخه ماه رمضونه و جلو بابام خجالت میکشم روز نگیرم ولی ...

کار اشتباهیه و مشکل پیدا میکنی اما برای پدرتون شما سحرا بیدار شو بعدم یواسکی یه چیزی بخور از کجا میفهمه من که وقتی خونه بابام بودم انقد مامانم یواشکی خوراکی وغذا بهم میداد میخوردم کیف میکردم بعدم هردومون باهم میخندیدیم😂😂😂