2777
2789
عنوان

وارد های اینستا بیاین

94 بازدید | 14 پست

من رفتم تو اینستا اکانت درست کردم و نمیخوام که کسی منو تو اینستا پیدا کنه واسه همین از ایمیلم وارد شدم و هیچ شماره تلفنی از خودم به اینستا ندادم . الان بابام که شماره ام رو داره میتونه منو تو اینستا پیدا کنه؟

با اینکه من شماره ندادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره جز پیشنهادیاش میری 

خب یه کاری بکن اونایی که نمیخوای پیدا کننت رو برو تو پیجشون بلاک کن اینطوری اصلا پیدا نمیشی 

من الان خودم اینکارو کردم مامان و بابا و فامیلا رو پیدا کردم اون اشناییم که پیدام میکنه درخواست میده سریع بلاکش میکنم تا دیگه نبینه 

نمیشه با شماره دونستن شخصی بشودپیج روپیداکرد 

حتمابایدنام پیج رابلدباشه

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش

البته اگر گوشی شمابه دست پدرتان برسه راحت نام پیجتان راپیدامیکنه

حتی شادترین انسانهادوست دارندازیک روزی در تنهایی و سکوت زندگی کنند به این میگویندارامش
اره جز پیشنهادیاش میری  خب یه کاری بکن اونایی که نمیخوای پیدا کننت رو برو تو پیجشون بلاک کن ای ...

چه جوری باکدوم کلمه بلاک میشند?

چه جوری باکدوم کلمه بلاک میشند?

ببین وارد پیجش میشی اونجا که خط زرد کشیدم و میزنی بعد چند تا علامت برات میاد گزینه بلاک و میزنی حالا اینستای من انگلیسیه مال شما اگه فارسیه دیگ بلاک و میدونی کدومه

خب اگه بره جزو پیشنهادیاش از کجا میفهمه دخترشه؟

اره خب وقتی فیک باشه کسی نمیفهمه حالا من بهش گفتم اگرم میخواد از فیکی در بیاد و خودش باشه همرو بلاک کنه و راحت باشه من خودم اینکارو کردم

ببین وارد پیجش میشی اونجا که خط زرد کشیدم و میزنی بعد چند تا علامت برات میاد گزینه بلاک و میزن ...

ممنون ،تشکر