2777
2789
مگه رشتت چیه

روان شناسی😂

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روان شناسی😂

خیلی بهتر از رشته ی منه مال من حسابداری بود نمیدونم با چه عقلی انتخاب کردم🤦🏼‍♀️😂

شادترین فردی که تو زندگیت دیدی من هستم 🌈🤩🎉
خیلی بهتر از رشته ی منه مال من حسابداری بود نمیدونم با چه عقلی انتخاب کردم🤦🏼‍♀️😂

عزیزم😂🙈

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
بنظر من روک بودن جزو ویژگی های خوبه در کل عالی هستی🤩

اینو جزو ویژگیهای منفیم گفتن

ما یه بار با خانواده همسرم بودیم تو یه جمع حدود ۱۵ نفر تک تک روی یه صندلی روبروی همه نشستیم و بقیه خصوصیات مثبت و منفی رو گفتن،همه هم باید میگفتن،خیلی جالب بود

اینو جزو ویژگیهای منفیم گفتن ما یه بار با خانواده همسرم بودیم تو یه جمع حدود ۱۵ نفر تک تک روی یه صن ...

چه باحال خیلی خوبه من این بازیرو با خواهر برادرام. کردیم اخه ۱۲ تاییم به من گفتن شاد راضی مثبت مهربان و اما حاضر جواب😑

شادترین فردی که تو زندگیت دیدی من هستم 🌈🤩🎉
همین یکم مثبت فکر کن 

مثبت اینکه 

آدم فروش نیستم 

وفادارم 

حالم هم بد باشه خنده رو لبمه 

سعی میکنم خوش قول باشم 

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔