2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

93 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

من با عشقم سر بیرون رفتن کات کردم چون چند بار قرار شد بریم بیرون هر بار گفت کار دارم دیدم خیلی وقت نمیزاره برام بعد اینهمه سال

این اواخر درسته سرش شلوغ بود  و اخر هفته همش درگیر خانوادش بود طول هفته هم دیر میومد از سرکار منم کلافه شدم واسه همیشه باهاش کات کردم اما هروقت دعوامون میشد برمیگشت اینبار که من کات کردم برنگشت 

یه راهی بهم بگین که برگرده توروخدا یه راه نشونم بدین که کوچیک نشم ولی برگرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عاشق بودی به فکر کوچیک بودن نبودی...  یه مدت صبر کن  زودی قهر میکنین بعد میایید پشیم ...

آخه وقتی توجه نبیینی نارااحت میشی نمیشی؟ همش چت یا تلفن که نمیشه ادم دلش تنگ میشه دوس داره مثل همه دختر پسرا بیرون بره حتی نیم ساعت همو ببینیم 

آخه وقتی توجه نبیینی نارااحت میشی نمیشی؟ همش چت یا تلفن که نمیشه ادم دلش تنگ میشه دوس داره مثل همه د ...

وقتی واست وقت نداره وقتی خودت داری میگی دلش برام تنگ نمیشه دیگه بهش چرا میخوای زنگ بزنی ولش کن شاید جای دیگه سرش گرمه

وقتی واست وقت نداره وقتی خودت داری میگی دلش برام تنگ نمیشه دیگه بهش چرا میخوای زنگ بزنی ولش کن شاید ...

تو رفتارش که اصلا اینجوری به نظر نمیومد فقط این اواخر بیرون نمیومد   

توی رابطه وقتی یکی از طرفین دور میشه قطعا داره تو یه رابطه دیگه به یکی دیگه نزدیک میشه 

این یه قانونه 

شک نکن!

به خودم آمد انگار تویی در من بود                           این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود
توی رابطه وقتی یکی از طرفین دور میشه قطعا داره تو یه رابطه دیگه به یکی دیگه نزدیک میشه  این یه ...

من دور شدم نه اون ولی الان که برنامه هامو که پاک کرده بودم نصب کردم پیام نداد درحالیکه قبلا هر وقت مقصر خودش بود برمیگشت همش پیگیرم بود هر چه قدرم لجبازی بینمون بود اون همیشه برمیگشت اشتی میکردیم اینبار اوله که من خیلی جدی عصبانی شدم کات کردم و برام عجیبه که وانشی نشون نمیده هر چند خیالی مغروره