2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بیاید متاهلا فقط

496 بازدید | 14 پست

من نزدیک‌پریودیمه ولی نشدم یه بچه ۷ماهه دارم دیشب چند قطره خونریزی مختصر داشتم دلی بعدش هیچی دیشب دمنوش اویشن خوردم بنظرتون ممکنه از اون باشه یا احتمال داره حامله باشم خیلی استرس دارم نمیخام بچه دار شم جلو گیریمون هم طبیعیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ریسک جلوگیری طبیعی زیاده شما که بچه نمیخای باید روشتوعوض کنی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بابا طبیعی جلوگیری نیست خودش یک روشه 😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😫😩😩😩😩😩😩😩😩😩چرا باور نمیکنین 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

خب احتمال بارداری و خونریزی لانه گزینی هست

منم قرص ال دی میخوردم اولین ماهم بود از پنجشنبه قطع کردم و دیروز به اندازه 5و6قطره اومده و دیگه نیومد 

میدونید چرا اینجورشدم

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
با جلوگیری طبیعی همیشه احتمال بارداری هست، اگه واقعا نمیخوای بچه دار بشی، یه روش درست انتخاب کن.

اخه من ۴ساله جلوگیریم طبیعی بوده بچه دار نشدم وقتی اقدام‌کردم ۴ماه طول کشید بعد زایمان دوباره با روش طبیعی جلوگیری کردم 

🥴یعنی احتمال بارداری وجود داره؟

بله خانومم بله 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

اخه من ۴ساله جلوگیریم طبیعی بوده بچه دار نشدم وقتی اقدام‌کردم ۴ماه طول کشید بعد زایمان دوباره با روش ...

منم دوسال جلوگیری طبیعی داشتم باردار نشدم ولی محض احتیاط همیشه روش جلوگیری مطمئن انتخاب کن تا خیالت راحت باشه 

تا خالا سابقه داشتی عقب بندازی یا قبلش لکه بینی داشته باشی

شده از درد بخندی که نبارد چشمت...من در این خنده پُر غُصه مهارت دآرم.🙃 
منم دوسال جلوگیری طبیعی داشتم باردار نشدم ولی محض احتیاط همیشه روش جلوگیری مطمئن انتخاب کن تا خیالت ...

قبل بارداری اره هقب مینداختم ولی چند قطره خون نمیدیدم ولی بعد بارداری نه همیشه مرتب بود همچی

اخه من ۴ساله جلوگیریم طبیعی بوده بچه دار نشدم وقتی اقدام‌کردم ۴ماه طول کشید بعد زایمان دوباره با روش ...

ببین کار یه دفعه میشه. طبیعی برا کسی که اگه بچه دار شد، ناراحت نشه. اصلا روش جلوگیری نیست.

منم قرص ال دی میخوردم اولین ماهم بود از پنجشنبه قطع کردم و دیروز به اندازه 5و6قطره اومده و دیگه نیوم ...

عوارض ال دی هست

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...