2777
2789

جواب شفاهی فقط سه کروموزوم ۱۳، ۱۸ و ۲۱ رو بررسی می کنه که اختیاری هست و میتونید تا آماده شدن کامل کاریوتایپ که همه کروموزوم ها بررسی میشن صبر کنید. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
جواب شفاهی فقط سه کروموزوم ۱۳، ۱۸ و ۲۱ رو بررسی می کنه که اختیاری هست و میتونید تا آماده شدن کامل کا ...

ینی امکانش هست اولی خوب باشه دومی بد?نگرانم مال من اولی خوب اومده نگران دومیشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی امکانش هست اولی خوب باشه دومی بد?نگرانم مال من اولی خوب اومده نگران دومیشم

خب تو غربالگری هم همون سه کروموزوم که سندرمهای شایع دارن رو بررسی احتمالی می کنن. اگر درخواست جواب فوری داشته باشین اون سه تا که احتمال بیشتر اختلال داره رو بررسی می کنن ولی خب جواب کتبی و کامل نیست اما سندرنهای داون و  تریزومی ۱۳ و ۱۸ رد میشه. احتمال اینکه کروموزومهای دیگه مشکل داشته باشن صفر نیست ولی خب خیییلی کمه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

سلام عزیزم خوبی

ببخشیدیک تاپیک بود گفته بودین مادرتون سرطان سینه داشتن و خیلی نگرانشون هستین. منم شرایطم مثل شما هست. لطفا اگه پیام من رو دیدین بهم خیر بدین . انشالله مادرتون همیشه سلامت باشند و سایشون بالای سر شما باشه

پسرم، معجزه زندگی من🤩
سلام عزیزم خوبیببخشیدیک تاپیک بود گفته بودین مادرتون سرطان سینه داشتن و خیلی نگرانشون هستین. منم شرا ...

سلام عزیزم چند سال گذشته و هداروشکر مادرم خوب هستن.هرچند دیگه سلامتی قبل رو ندارن ولی خداروشکر.امیدوارم همه مادرا سلامت باشن

سلام عزیزم چند سال گذشته و هداروشکر مادرم خوب هستن.هرچند دیگه سلامتی قبل رو ندارن ولی خداروشکر.امیدو ...

خیلی ممنون از پاسختون 

انشالله همیشه سلامت و تندرست باشن. مادر منم الان ششم سال گذشته . من خیلی نگرانم. به قول شما دیگه سلامتی زمان گذشته رو ندارن و هر روز با یک درد جدید مواجه میشن. 

پسرم، معجزه زندگی من🤩
خیلی ممنون از پاسختون انشالله همیشه سلامت و تندرست باشن. مادر منم الان ششم سال گذشته . من خیلی نگران ...

همینه میگن سرطان اولشه درمانه آخرش درد.قسمت ماهم این بود.انشالله خدا عمر بلند نصیب همه مادرا کنه.من تک دخترم بدون مادرم ستون ندارم.خدا نیاره اون روزو