2777
2789

کامل میگم اگه تجربه ای دارید لطفا بهم کمک کنید

من به علت پایین بودن ذخیره تخمدان با ای وی اف باردار شدم.الان توی ۱۹ هفته هستم. سونو ان تی و ازمایش غربالگری اول و دوم هیچ مشکلی نداشت کاملا طبیعی. 

دو روز پیش توی رفتم سونو انومالی از همون ثانیه اول ک هنوز روی تخت نخوابیده بود دکتر شروع کرد به ترسوندن من ک چرا آمنیوسنتز نکردی گفتم من؟؟؟؟ گفت اره یکی از ازمایش ها دو دهم کمه.( papp.a 0.24)

گفتم من دوبار نشون دکتر دادم گفتن خوبه همه ریسک ها منفیه. خلاصه گفت رشدش عقبه دست و پاهاش عقبه و جفت ضخیمه یه لکه سفید روی روده هست. گفت برو سقط کن تا مهلت قانونی داری . رفتم مرکز ژنتیک گفت اول آمنیوسنتز. 

دیروز آمنیوسنتز انجام دادم جواب اولش ۱ هفته و جواب دومش ۱ماه طول میکشه. 

دارم روانی میشم بچه ای ک هیچ مشکلی نداشته تمام ازمایش ها خوب بوده . یهو چی شده

رشدش زده بود ۱۸ هفته و یک روز

دست و پاها ۱۶ هفته و ۶ روز

ولی طبق سونوهای قبل من ۱۸ هفته و ۶ روز بودم.

نمیدونم باید چی کار کنم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم . خدایا کمک کن خوش قول باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امیدوارم چیزی نباشه ولی حتما برو یه سونو دیگه هم بده جدا امیدوارم دکتره چرند گفته باشه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

برو یه جای دیگه آنومالی بده 

یکی از آشناهام رفت یجا بهش گفتن تو سر بچت ۵تا کیست هست برو سقط کن .ولی اون سقط نکرد نذر کرد و رفت یک آنومالی دیگه انجام داد بهش گفتن سالمه 

انشاءالله که سالمه

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
چرا سقطش کنی؟ اینکارا نکن. دست و پا عقبه دیگه چیه. این حرفا چیه

خداشاهده تبدیل شدم به مرده متحرک. یه لحظه اشک چشمم خشک نمیشه. خیلی راحت میگه هزینه آمینو نکن‌. تا مهلت قانونی هست برو سقط کن. در حالی ک من این بچه رو با هزار بدبختی به دست آوردم.

والا من اطلاع ندارم عزیزم ولی واسه خواهر شوهر خواهرم سونو گفت عدم تطابق دست راست و چپ، و پای راست و ...

امینو هم انجام داد؟