2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا گربه زیاد میخوابه؟

کلاً همینه، کار دیگه‌ای نداره انجام بده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من میحوام سرپرستی یه گربه رو قبول کنم اما نمیدونم چیالازم دارن..بنظرتون هزینه ماهانه اش چقد میشه

ما هرسری ک براش جیگر میگیریم سه روز یبار ده تومن میدم ب جیگر.

حالا شیرم میگیرم اونو توی هفته اگ اندازه بهش بدی میره.

جای خواب مخصوص باید داشته باشه موهاشم میریزه .

خیلی وابسته و احساساتیه ینی یبار جلوش گریه کنی یا صورتتو لیس میزنه یا اگ داره شلوغ میکنه اروم میشه و نگات میکنه.

اگ احساساتی نیستی خشکی نباید گربه بسرپرستی بگیری چون گربه ها توجه داعمی میخوان 

سختی زیاد داره اما خیلی شیرینه

حالا گربه ما غدا خونگی میخوره سعی کن به غذای خونگی عادتش بدی

ما هرسری ک براش جیگر میگیریم سه روز یبار ده تومن میدم ب جیگر. حالا شیرم میگیرم اونو توی هفته اگ اند ...

زیاد جگر بهش نده. چون کبدش مشکل پیدا می کنه. دامپزشک گفت بیشتر سیب زمینی پخته و هویج و ماکارونی بدید

زیاد جگر بهش نده. چون کبدش مشکل پیدا می کنه. دامپزشک گفت بیشتر سیب زمینی پخته و هویج و ماکارونی بدید

اها ن هرزگاهی بهش میدیم چون مث معتاد شده ها باید روزی ی وعده جیگرو بخوره وگرنه....

وایی دلم برای لپاش تنگ شد

ماکارونی خیلی دوست داره.

پ بگوچرا تا ماکارونی میزارم حمله ور میشه تمام سروصورتشو کثیف میکنه  

اها ن هرزگاهی بهش میدیم چون مث معتاد شده ها باید روزی ی وعده جیگرو بخوره وگرنه.... وایی دلم برای لپ ...

دو سه روز یه بار بهش بده اونم کم. منم زیاد می دادم عادت کرده بود و خیلی دوست دارن هر چقدر بدی میخورن. 

دیگه چیزی به غیر از جکر نمی خورد. دامپزشک گفت چاره ش اینه که گرسنه نگه داری و بعد هر چیز دیگه ای بدی می خوره