بیاین بگین ببینم جواب ظلمی که بهشون شده رو خدا داده یا کسی که بهش زور گفته یعنی خدا حواب ظلمو زورو واقعا تو همین دنیا میده میگن دل سکستن تابان بزرگی داره کسی تا حالا دیده کسی که ظلم کنه تابان بده😔😔😔😔😔😔😔😔😔
خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده
حیوانن حیوان.خیلی به بابام گفته دخترت نازا.انقد بی احترامی کرده ها روش نمیشه بیاد بریم خونه بابام.او ...
منو پیرم کردش ی سری دعوا کردیم شب بود گفتم میرم خونه بابام گفت برو آمدم برم میخواست نزارع سرم محکم خورد ب قفل در سرم شکست از درد تا نیم ساعت زبونم بند امده بود تو دستم پر خون شده بود مثل سگ پشیمون شده بود ولی چه فایده مامانم صبحش آمد گفت خوابتو دیدم گفت سرت چی شده گفتم افتادم رو سرامیک
وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
عزیزدلم اینجورادماهیچیشون نمیشه که هیچ روز بروز خوشترن,منم دوتاخاهرام نازان یکیشون ۱۵ ساله خونه داره ...
فکر کردی اونی که بچرو میده نمیتونه از آدم پسش بگیره؟
🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....