2777
2789
عنوان

خانومایی که ظلم دیدن یا بهشون زور شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 162 پست
باز خوبه فهمیده انشاالله خدا جواب همه ظالمارو بده

بهش گفتم ۲جا نمیبخشمت حتی اگه از آسمون سنگ بباره خداام ک‌ از هرچی بگذره از حق و ناس نمی‌گذره با کمربند زد منو سرمو شکست محکم میزد تو صورتم همه اینارو می‌بخشم ولی اونا رو ن هیچ وقت نمیخشم

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
عزیزم بمیرم برا دلت شوهرم منم نازا رو جلو مامان بابام گفت گفت دخترتون ناراست  بار کشم جلو همه ...

حیوانن حیوان.خیلی به بابام گفته دخترت نازا.انقد بی احترامی کرده ها روش نمیشه بیاد بریم خونه بابام.اونام راضی نیستن اصلن زنگ بزنه بهشون.(انگارحس میکنم تودلشون میگن شر تو شوهرت کم خیلی دقمون دادی )تا جاداشت توهین وبی احترامی.من الان روم نمیشه برم خونه مادرپدرم بخاطر این توهینا و...شوهرم خجالت میکشم تازه ام عروس دارشدیم

برای شفای خواهرکوچیکم دعا کنید انشالله حاجت روا بشید بحق همین شبهای عزیز😔🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبوری بمونی؟ چجوری این حقارتو تحمل میکنی؟؟ بله من هرررکسی تو این دنیا بهم ظلم کرد جوابش رو بشخصه ...

بچه هام

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 
ن عزیزم اصلا اینجوری فک نکن.بخدا من زن دیدم ک سرطانشم بدخیم بود و بارداربود.توسل کن ب۱۴معصوم.درضمن س ...

بحدا تو این وضع نشستم قران خوندن ولی خدا منو نمیبینه.انشالله

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
من هربار میگم واسه بهتر شدن زندگیم تلاش میکنم بخاطر بجه هام زود فراموش میکنم ولی وقتی کاراشو تکرار م ...

دستش بشکنه ک روت دست بلند می‌کنه دستش خشک شه الهی

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
عزیزم جدا شو انشالله خدا جوابشو بده

بچه هام بی مار میشن هنوز کوچیکن نمیتونم بهشون ظلم کنم بی مادر بزرگ شن😔😔

منم یه ساله اقدامم ولی شوهرم مشکل داره

من هنو شوهرمم ازمایش نداده خانوادم خیلی اذیتم میکنن جاییم جز اینجا ندارم خونم کرجه مادرم اینا شهرستان شوهرم زندانه مجبور شدم اینجا بمونم اینجام خیلی غریبم

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
ن از ته قلبت توکل کن بهش کارتو بهش بسپار میبینه

فقط خدارو دارم فقط خداس ک گوش میده و کنایه نمیزنه

عزیزم شک نکن،خدا هییییچوقت از حق بنده ی مظلومش ب این راحتیا نمیگذره،دیر و زود داره ولی سوخت و سوز ند ...

ممنون از دلگرمیت

من هربار میگم واسه بهتر شدن زندگیم تلاش میکنم بخاطر بجه هام زود فراموش میکنم ولی وقتی کاراشو تکرار م ...

خوب چرا از قران و آیه های قرآنی کمک نمیگیری 

؟ من هرموقع به مشکل بر میخورم یه سرچ ساده میکنم کلی دوا و درمان از تو قرآن در میارم...آیه های قرآن بی نظیرن

🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

من هنو شوهرمم ازمایش نداده خانوادم خیلی اذیتم میکنن جاییم جز اینجا ندارم خونم کرجه مادرم اینا شهرستا ...

اللهی.شوهرت چرا.خوب نمیتونه بره دکتر.شوهرت حتما باید بره دکتر.منم تا۸ماه هی فک کردم خودم مشکل دارم وقتی رفتم دکتر دیدم نه شوهرم مشکل داره

اللهم عجل لولیک الفرج
بهش گفتم ۲جا نمیبخشمت حتی اگه از آسمون سنگ بباره خداام ک‌ از هرچی بگذره از حق و ناس نمی‌گذره با کمرب ...

من یه سری دعوام شد هیچکدومشون زنگ نزدن ونذاشتن شوهرم بیاد.بعد بیس وسه روز بازخودم رفتم خودش زنگ زد پاشو بیا من نمیام.ازیکی پرسیدم گفت دعانوشتن براتووشوهرت.بخاطراینه نمیاددنبالت.بعد تا بود نفرینشون کردم گفتم هرکی اینکارو کرده سنگ کلیه بگیره و...بعد دوهفته خبردارشدم شوهرخواهرم سنگ کلیه گرفته بهم میگفت نمیدونمدیهو چی شد.اره انشالله سر دخترش بیارن.

برای شفای خواهرکوچیکم دعا کنید انشالله حاجت روا بشید بحق همین شبهای عزیز😔🥺
اللهی.شوهرت چرا.خوب نمیتونه بره دکتر.شوهرت حتما باید بره دکتر.منم تا۸ماه هی فک کردم خودم مشکل دارم و ...

فعلا دو هفتس گرفتنش تا دزد بیاد خودشو معرفی کنه.رفیقش جنس دزدی گذاشته تو ماشین این .اگ بیادبیرون میفرستمش