بیاین بگین ببینم جواب ظلمی که بهشون شده رو خدا داده یا کسی که بهش زور گفته یعنی خدا حواب ظلمو زورو واقعا تو همین دنیا میده میگن دل سکستن تابان بزرگی داره کسی تا حالا دیده کسی که ظلم کنه تابان بده😔😔😔😔😔😔😔😔😔
خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده
بهش گفتم ۲جا نمیبخشمت حتی اگه از آسمون سنگ بباره خداام ک از هرچی بگذره از حق و ناس نمیگذره با کمربند زد منو سرمو شکست محکم میزد تو صورتم همه اینارو میبخشم ولی اونا رو ن هیچ وقت نمیخشم
وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من هربار میگم واسه بهتر شدن زندگیم تلاش میکنم بخاطر بجه هام زود فراموش میکنم ولی وقتی کاراشو تکرار م ...
خوب چرا از قران و آیه های قرآنی کمک نمیگیری
؟ من هرموقع به مشکل بر میخورم یه سرچ ساده میکنم کلی دوا و درمان از تو قرآن در میارم...آیه های قرآن بی نظیرن
🇮🇷 سلام .من میخام برا حاجتتون صلوات بفرستم اگه دوست داشتی بهم بگو ...شما هم اگه دوست داشتی برای عاقبت بخیریم یه صلوات مهمونم کن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
بهش گفتم ۲جا نمیبخشمت حتی اگه از آسمون سنگ بباره خداام ک از هرچی بگذره از حق و ناس نمیگذره با کمرب ...
من یه سری دعوام شد هیچکدومشون زنگ نزدن ونذاشتن شوهرم بیاد.بعد بیس وسه روز بازخودم رفتم خودش زنگ زد پاشو بیا من نمیام.ازیکی پرسیدم گفت دعانوشتن براتووشوهرت.بخاطراینه نمیاددنبالت.بعد تا بود نفرینشون کردم گفتم هرکی اینکارو کرده سنگ کلیه بگیره و...بعد دوهفته خبردارشدم شوهرخواهرم سنگ کلیه گرفته بهم میگفت نمیدونمدیهو چی شد.اره انشالله سر دخترش بیارن.
برای شفای خواهرکوچیکم دعا کنید انشالله حاجت روا بشید بحق همین شبهای عزیز😔🥺