2777
2789
عنوان

خانومایی که ظلم دیدن یا بهشون زور شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1505 بازدید | 162 پست
ببین مست که میکنه حالیش نیس چی میگه جلوی خواهربرادرداماد همه میگه نازا خداشاهده ازاین بدتراشومیده چه ...

عزیزم بمیرم برا دلت شوهرم منم نازا رو جلو مامان بابام گفت گفت دخترتون ناراست 

بار کشم جلو همه بهم گفت داداشش مامان بابام مامان بابای خودش و زنداداشم و...... بهم گفت تو هیچی منو بچه ام نیستی فقط بارکشش بودی

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
من ۱۱ ساله منتظرم الانم باز با تمام وجودش بهم ظلم کرد زورشو به روخم کشید😭

عزیزم شک نکن،خدا هییییچوقت از حق بنده ی مظلومش ب این راحتیا نمیگذره،دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره،فقط یکم صبور باش ببین خدا چطوره حقشونو میذاره کف دستش،،دنیا شهر هرت نیس یا مث دادگاهها ک با پول بشه حق کشی کرد،دنیایی ک قاضیش خداس همه چی حساب کتاب داره و هیچ ظالمی نمیتونه قِسر در بره،اره جونم خدا حواسش ب همه چی هس فقط صبور باش

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی شوهرم بهم بد کرد زور گفت بهم گفت تو فقط بار کش بچه ام بودی ب امام حسین داغون شدم زد ب. ۴۰بچه ...

باز خوبه فهمیده انشاالله خدا جواب همه ظالمارو بده

خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 
منمباورت میش دارم با گریه تایپ میکنم؟امشب داداشم ۱۶ سالشه لباس بچه از تو ساکم دید بهم گف نازا تو بچه ...

عزیزم منویادخودم انداختی یبارمادرشوهرم اومد خونم بحث کردیم بمن گفت ناز ا  یه چوب پشت دربود دسته بیل بودگف تومثه اون چوب خشکی هیچوقت سبزنمیشی اززندگی پسرم بروبیرون بااینکه پنج سال دعواداشتیم  انچنان دلم شکست  که انگار روح ازبدنم جداشد تابحال اونجورنشده بودم  چادرم پوشیدم فقط اشک میریختم قسم خوردم  خودموزیرکامیون بندازم نصفه راهو که رفتم چادرمم روصورتم بود اصلا شناخته نمیشدم شوهرخاهرم از سر راهم اومد دید چه حالی ام منو بزور برد خونه شوهرمم اومد حسابی کتکم زد نمیدونم ازدل شکستم معجزه شد دوهفته بعدش که ازمایش رفتم گفتن مثبت شده  بچم که دنیا اومد مادرشوهرم اومدبیمارستان صورت پسرمو بازکردنگاه کرد چن دقیقه برگشت رفت انگار باورش نشده بود 

عزیزم چند وقته منتظری.مشکلت چیه؟

یک ساله ولی تو این ی سال هزارتاشدن مشکلام من بیمارم سرطان خوشخیم دارم هشتا توده تو گردنم زده دکترم ک میرم میگن رحم تخمدانت سالمه شاید قراره بمیرم ک نمیده

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
امتحانشون میکنه😏خدا بهتر حاجتشونو میده بیشتر غرق خوشبختیشون میکنه ک هی میان میگن خدا سایه خوشبختی ر ...

تو فقط هربار که دلت شکست رو کن به خدا و حاجتت ازش بخواه 

زمان که بگذره متوجه حرفم میشی خدا دورگیرِ سخت گیرِ 

صبوری کن میبینی عدل خدارو 

عزیزم منویادخودم انداختی یبارمادرشوهرم اومد خونم بحث کردیم بمن گفت ناز ا  یه چوب پشت دربود دسته ...

خدا رو شکر عزیزم چقد سرگذشتت قشنگ بود کاش اخر این مسیبتای منم خوب شه

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
کتش واقعا میتونست یا بغلم کنه من تو بغلش زار میزدم یا سرمو میزاشتم رو پاهاش بهش میگفتم خدایا ۱۱ ساله ...

من تواین پنج سال عذابها که نکشیدم ازهمه.هیچکس حالش بحال ما نمیسوزه .هرچقد نقطه ضعف نشون بدی سوارت میشن هرکی میخاد باشه دوره سادگی گذشته یکمم من خودمو مقصرمیدونم باعث شدم بامن اینجوری صحبت کنن

برای شفای خواهرکوچیکم دعا کنید انشالله حاجت روا بشید بحق همین شبهای عزیز😔🥺
اره همه بیشتر نمک رو زخمن تا درمون من از خدا دلخورم چرا اینکارارو باهام میکنه ک همه دلمو بشکنن مگ نم ...

منم با گریه همینو میگم خدا کجایی خدا کجایی کو پس چرا میگی از رگ گردن نزدیکترم اینه عدالتت منم زورم به خدا میرسه خدا منو ببخشه😭😭😭😭😭

عزیزم منویادخودم انداختی یبارمادرشوهرم اومد خونم بحث کردیم بمن گفت ناز ا  یه چوب پشت دربود دسته ...

مادرشوهر منم تو دعوا بهم گفت تو پیازت هنوز ک و ن ننداخته انقد پروی 

وزن اولیه۶۷ هدف اول۶۵ هدف دوم ۶۳هدف سوم۶۰ هدف اخر۵۷
تو فقط هربار که دلت شکست رو کن به خدا و حاجتت ازش بخواه  زمان که بگذره متوجه حرفم میشی خدا دور ...

منتظرشم خیلی وقته ۲۵ سالمه دارن موهام سفید میشن

یک ساله ولی تو این ی سال هزارتاشدن مشکلام من بیمارم سرطان خوشخیم دارم هشتا توده تو گردنم زده دکترم ک ...

ن عزیزم اصلا اینجوری فک نکن.بخدا من زن دیدم ک سرطانشم بدخیم بود و بارداربود.توسل کن ب۱۴معصوم.درضمن سرطان خوشخیم خوب میشه.همین الان بجای این فکرا منفی توسل کن ب قران و۱۴معصوم پا شو به نیت ۱۴معصوم صلوات بفرست صلوات گره گشاست.وقران بخون ببین چقد حالت بهتر میشه.و حاجتم میگیری ب حق ۱۴معصوم 

اللهم عجل لولیک الفرج
میدونی من پسرداییم بود طرف. بعد هر وقت شکستگی داییمو میدیدم میگفتم مقصر منم که نبخشیدم و خدا این بلا ...

من هربار میگم واسه بهتر شدن زندگیم تلاش میکنم بخاطر بجه هام زود فراموش میکنم ولی وقتی کاراشو تکرار میکنه همه استخونام تیر میکشن

منم با گریه همینو میگم خدا کجایی خدا کجایی کو پس چرا میگی از رگ گردن نزدیکترم اینه عدالتت منم زورم ب ...

چون فقط خودش میتونه کمکم کنه من کاری با بنده هاش ندارم میخام انقد خوشبختم کنه ک همینایی ک طعنه میزدن همه ببینن خوشبختیمو من نفرین نکردم ک نمیکنم فقط منتظرم معجزه شه

یک ساله ولی تو این ی سال هزارتاشدن مشکلام من بیمارم سرطان خوشخیم دارم هشتا توده تو گردنم زده دکترم ک ...

منم یه ساله اقدامم ولی شوهرم مشکل داره

اللهم عجل لولیک الفرج