بیاین بگین ببینم جواب ظلمی که بهشون شده رو خدا داده یا کسی که بهش زور گفته یعنی خدا حواب ظلمو زورو واقعا تو همین دنیا میده میگن دل سکستن تابان بزرگی داره کسی تا حالا دیده کسی که ظلم کنه تابان بده😔😔😔😔😔😔😔😔😔
خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده
من ۱۱ ساله منتظرم الانم باز با تمام وجودش بهم ظلم کرد زورشو به روخم کشید😭
عزیزم شک نکن،خدا هییییچوقت از حق بنده ی مظلومش ب این راحتیا نمیگذره،دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره،فقط یکم صبور باش ببین خدا چطوره حقشونو میذاره کف دستش،،دنیا شهر هرت نیس یا مث دادگاهها ک با پول بشه حق کشی کرد،دنیایی ک قاضیش خداس همه چی حساب کتاب داره و هیچ ظالمی نمیتونه قِسر در بره،اره جونم خدا حواسش ب همه چی هس فقط صبور باش
❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)
منمباورت میش دارم با گریه تایپ میکنم؟امشب داداشم ۱۶ سالشه لباس بچه از تو ساکم دید بهم گف نازا تو بچه ...
عزیزم منویادخودم انداختی یبارمادرشوهرم اومد خونم بحث کردیم بمن گفت ناز ا یه چوب پشت دربود دسته بیل بودگف تومثه اون چوب خشکی هیچوقت سبزنمیشی اززندگی پسرم بروبیرون بااینکه پنج سال دعواداشتیم انچنان دلم شکست که انگار روح ازبدنم جداشد تابحال اونجورنشده بودم چادرم پوشیدم فقط اشک میریختم قسم خوردم خودموزیرکامیون بندازم نصفه راهو که رفتم چادرمم روصورتم بود اصلا شناخته نمیشدم شوهرخاهرم از سر راهم اومد دید چه حالی ام منو بزور برد خونه شوهرمم اومد حسابی کتکم زد نمیدونم ازدل شکستم معجزه شد دوهفته بعدش که ازمایش رفتم گفتن مثبت شده بچم که دنیا اومد مادرشوهرم اومدبیمارستان صورت پسرمو بازکردنگاه کرد چن دقیقه برگشت رفت انگار باورش نشده بود
یک ساله ولی تو این ی سال هزارتاشدن مشکلام من بیمارم سرطان خوشخیم دارم هشتا توده تو گردنم زده دکترم ک میرم میگن رحم تخمدانت سالمه شاید قراره بمیرم ک نمیده
میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیهالسلام
کتش واقعا میتونست یا بغلم کنه من تو بغلش زار میزدم یا سرمو میزاشتم رو پاهاش بهش میگفتم خدایا ۱۱ ساله ...
من تواین پنج سال عذابها که نکشیدم ازهمه.هیچکس حالش بحال ما نمیسوزه .هرچقد نقطه ضعف نشون بدی سوارت میشن هرکی میخاد باشه دوره سادگی گذشته یکمم من خودمو مقصرمیدونم باعث شدم بامن اینجوری صحبت کنن
برای شفای خواهرکوچیکم دعا کنید انشالله حاجت روا بشید بحق همین شبهای عزیز😔🥺
منم با گریه همینو میگم خدا کجایی خدا کجایی کو پس چرا میگی از رگ گردن نزدیکترم اینه عدالتت منم زورم ب ...
چون فقط خودش میتونه کمکم کنه من کاری با بنده هاش ندارم میخام انقد خوشبختم کنه ک همینایی ک طعنه میزدن همه ببینن خوشبختیمو من نفرین نکردم ک نمیکنم فقط منتظرم معجزه شه
میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیهالسلام