2777
2789

برا من ک ن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بند انداختن باعث میشه پوستتون ب مرور شل بشه شاید باور نکنین ولی بهترین روش اینه ک تیغ اصلاح بزنی ژیلت منظورم نیس تیغ میگم میگن بهترین روشه دکترا.

میشه برای روح دوستم ی صلوات بفرستی؟۱۹ سالش بود فقط😔😭
اتفاقا بند انداختن باعث میشه پوستتون ب مرور شل بشه شاید باور نکنین ولی بهترین روش اینه ک تیغ اصلاح ب ...

بعدش حالت سیخ سیخ در میان خیلی هم ضخیم میشن البته تجربه منه دکترا میگن ضخیم نمیشه ولی من شد. 

لیزر کردم بیشتر شد. ولی دارم لیزرمو ادامه میدم 

چه بد شانسی آوردی

من ۴ جلسه رفتم 

قبلا صورت و بدنم از شوهرم خراب تر بود

بچه ام میگفت مامان کاکتوسی

الان هیچی ندارم

خیلی نازک و کم بعضی جاها

صورت فقط کرک

لطفا پیام خصوصی ندید! 
چه بد شانسی آوردی من ۴ جلسه رفتم  قبلا صورت و بدنم از شوهرم خراب تر بود بچه ام میگفت مامان ک ...

من دکتر عوضی درجه دستگاه رو کم گذاشت به جای این که ریشه های موم ازبین برن تقویت شد و شبیه ریش شد ولی دکترمو عوض کردم خیلی بهتر شده میترسم برگرده 🥺