2777
2789

خانما سلام 

من دو روز پریودم افتاده عقب 

امشب بی بی چک زدم مثبت شد

از طرفی کاملا دل درد و کمر درد پریود رو دارم حس میکنم دارم پریود میشم

احتمال کاذب بودن مثبت بی بی چک هست ؟ 

اگه هست اگر فردا دوباره بزنم  فایده داره نتیجه مطمین تری می گیرم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه بارداری

منم اوایلش همین علاعمه پریوذی داشتم

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
منم همه علایم پریودی داشتم حتی یه لک دیدم ولی تا یه هفته بعد نشدمو بیبی درجا مثبت شد

ممنون از راهنماییت میگم یه روز صبر کنم مجدد بی بی چک بزنم 

یا اگر کاذب باشه توی سری بعد هم کاذبه؟

شما کی آزمایش دادین خانومی 

عزیزم من چند ماه منشی ماما بودم تست های بارداری رو خودم انجام میدادم معمولا باید ۱ هفته از زمان پریود شدنتون بگذره یعنی اگه یه هفته گذشت و دیدین نشدین اون موقع اقدام به بی بی کنین اگرم باز منفی شد هفته بعدش انجام بدین اگر مثبت شد که هیچی

ولی همه بی بی چکا درست نیستن من بی بی چک ها رو از داروخونه مخصوص میخریدم بعضی ها اصلا درست نیس اعتماد نکن

من هنوز مشخص نیست ک باردارم یا ن 

بیبیم مثبت شد

ازمایشم منفی

الانم کلی تاخیر دارم و پریود نشدم

امشب ترشح سفید مایل ب صورتی داشتم و درد متوسط پریودی

نمیدونم چمه

چند روز دیگ اگ پری نشم میرم سونو نوبت دارم

الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌺
عزیزم من چند ماه منشی ماما بودم تست های بارداری رو خودم انجام میدادم معمولا باید ۱ هفته از زمان پریو ...

ممنون از راهنمایی خوبتون 

پس صبر می کنم ببینم تاخیر ادامه داره یا پریود میشم