سلام،دوستان عزیز که تجربه دارید من ۶ ساله باردار نمیشم،دو میکرو ناموفق،حالا این ماه قرار بود مجددا برم میکرو،۳ روز تاخیر داشتم الان تست زدم مثبت شد همون ۳۰ ثانیه اول
پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
شده بی بی چکتون منفی باشه باردارباشید؟ من ۱۱اسفند پریود شدم دیگه نشدم ۲تابی بی هم زدم منفی بودن
تا ده روز بعد از موعد ممکنه منفی کاذب بده
من بارداری قبلیم روز موعد و بعدش همش منفی میزد،
ولی ده روز بعد آز دادم مثبت شد
البته خدا نخواست و سقط شد
پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
من ۱۴روز ک ازموعدم گذشت بی بی چک زدم ومنفی شدحالا هنوزم بعدازگذشت۶روز از بی بی چک زدنم همچنان پریودن ...
اگه تو اقدامی تاخیر طبیعیه
رحمت داره به اصطلاح گرم میشه و آماده واسه بارداری
منم ۱۲ روز تاخیر دارم و همه علایم بارداریو دارم تقریبا هفت هشتا بیبی زدم منفی بود دیروزم رفتم آز داد ...
عزیزم نگران نباش تاخیر نشونه خوبیه اگه تو اقدامی
یعنی رحمت داره آماده باروری میشه
به اصطلاح داره گرم میشه