2777
2789
عنوان

بی بی چک ممکنه کاذب باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1499 بازدید | 63 پست
تو این ۶ سال تست ام مثبت نشده بودم،

پس مبارکه عزیزم

مامان شدی💝

نی نی ت با نی نی من هم سن و سال میشه تقریبا😁

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
بعضی وقتها هورمون اونقدرا بالا نمیره تو بدن یا زود میزنیم

من ۱۴روز ک ازموعدم گذشت بی بی چک زدم ومنفی شدحالا هنوزم بعدازگذشت۶روز از بی بی چک زدنم همچنان پریودنشدم

یعنی الان بیست روزه ک تاخیردارم وهنوزپریودنشدم 

دیگه هم بی بی چک نزدم

گفتم اگه بارداربودم توهمون ۱۴روز اون دوتابی بی چکی ک زدم بالاخره مثبت میشدن دیگه

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی زود زده باشی و هنوز هورمون زیاد ترشح نشده باشه، یا شاید فک کنی زود نیست ولی لقاحت دیر تشکیل شد ...

من ۱۴روز ک ازموعدم گذشت بی بی چک زدم ومنفی شدحالا هنوزم بعدازگذشت۶روز از بی بی چک زدنم همچنان پریودنشدم

یعنی الان بیست روزه ک تاخیردارم وهنوزپریودنشدم 

دیگه هم بی بی چک نزدم

گفتم اگه بارداربودم توهمون ۱۴روز اون دوتابی بی چکی ک زدم بالاخره مثبت میشدن دیگه

شده بی بی چکتون منفی باشه باردارباشید؟ من ۱۱اسفند پریود شدم دیگه نشدم ۲تابی بی هم زدم منفی بودن

تا ده روز بعد از موعد ممکنه منفی کاذب بده

من بارداری قبلیم روز موعد و بعدش همش منفی میزد،

ولی ده روز بعد آز دادم مثبت شد

البته خدا نخواست و سقط شد

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
من ۱۴روز ک ازموعدم گذشت بی بی چک زدم ومنفی شدحالا هنوزم بعدازگذشت۶روز از بی بی چک زدنم همچنان پریودن ...

منم ۱۲ روز تاخیر دارم و همه علایم بارداریو دارم تقریبا هفت هشتا بیبی زدم منفی بود دیروزم رفتم آز دادم منفی شد😔

به امید روزی که همه مامان بشن صلوات بفرست😍
من ۱۴روز ک ازموعدم گذشت بی بی چک زدم ومنفی شدحالا هنوزم بعدازگذشت۶روز از بی بی چک زدنم همچنان پریودن ...

بنظرم تو ۱۴ روز دیگ باید دوتا خط پررنگ باشه ...لعنت به بی بی چک ک ادم حامله هم باشه از شدت استرس اونجا میندازه بچرو

Benim dinim  insanlik🌈

اگه تو اقدامی تاخیر طبیعیه

رحمت داره به اصطلاح گرم میشه و آماده واسه بارداری

تا ده روز بعد از موعد ممکنه منفی کاذب بده من بارداری قبلیم روز موعد و بعدش همش منفی میزد، ولی ده ر ...

اها پس من نیستم احتمالا

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈
مثبت نههه ننووو ایشالا که مبارک  اگه نبودم زیاد غصه نخور ایشالا ماهای بعد  چه حس خوبی د ...

والا نمیدونم خوشحال باشم یانه،ممنون عزیزم

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
منم ۱۲ روز تاخیر دارم و همه علایم بارداریو دارم تقریبا هفت هشتا بیبی زدم منفی بود دیروزم رفتم آز داد ...

عزیزم نگران نباش تاخیر نشونه خوبیه اگه تو اقدامی

یعنی رحمت داره آماده باروری میشه

به اصطلاح داره گرم میشه

منم ۱۲ روز تاخیر دارم و همه علایم بارداریو دارم تقریبا هفت هشتا بیبی زدم منفی بود دیروزم رفتم آز داد ...

سابقه اینهمه تاخیرروداشتی؟

عزیزم نگران نباش تاخیر نشونه خوبیه اگه تو اقدامی یعنی رحمت داره آماده باروری میشه به اصطلاح داره گ ...

من الان ۵ساله ک تواقدامم

اصلاتاب حال سابقه نداشته ک اینقدر تاخیرداشته باشم

عزیزم نگران نباش تاخیر نشونه خوبیه اگه تو اقدامی یعنی رحمت داره آماده باروری میشه به اصطلاح داره گ ...

خدا از دهنت بشنوه😍خدا نی نیتو برات حفظ کنه

به امید روزی که همه مامان بشن صلوات بفرست😍