2777
2789
عنوان

خانم های وهنرمند کمک

167 بازدید | 10 پست

ماشین لباسشویم بوی لباس مونده گرفته هر بار بعد از شستشو درش باز میزارم خشک بشه ولی بازم بو میده راهکاری دارید برای رفعش 

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جذمگیری میگنی؟

ن چطوریه ؟

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

فیلترشو باز کن بشور

کاربر جدید نیستم کاربری اولم سال ۹۸ بود از اسم مستعارم خوشم نمیومد خودم گفتم تعلیقم کنن😉😊خودتون رو دوست داشته باشین😘 همیشه مثبت فکر کنین🥰 تا براتون روزای خوب بیاد😍تیکرمم واسه رسیدن به آرزومه باردار نیستم ولی خیلی دلم میخواد یه روز امضامو عوض کنم بنویسم خدایا شکرت یه داداش یا یه آجی به پسرم دادی🙏به امید اون روز 🤩خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون بخصوص عزیزای نی نی سایتی رو❤🧡💚💙
مایع یا پودرشو بگیر سه ماهی یکبار بریز اون پایینشم سالی یکبار در بیار تمیز کن

مخزن پایینش همیشه تمیز میکنم ولی جرمگیری نکردم تا حالا باید چه مارکی بگیرم بگم جرمگیر ماشین لباسشویی میخوام؟

اره دیگه ببین هر مارکی خواستی من بوش دارم

ممنون عزیزم از راهنماییت

فیلترشو باز کن بشور

میشورم فایده نداره دوستمون گفتن باید جرمگیر بگیرم