2777
2789
عنوان

طرز تهیه فرنی برای کودک

76 بازدید | 6 پست

سلام دوستای گلم دخترم ۵ماه و یه هفتشه میخوام براش فرنی درست کنم دقیق نمیدونم قدیمیها با آب درست کردند تو اینترنت میگه با شیر و آب کسی میدونه بهم بگه

یه قاشق با نصف کمتر لیوان اب درست کن تا جوش میاد بعد‌که‌خنک شد یه پیمونه شیر خشک‌ یا یکم شیر مادر اضاف کن‌ شل باشه فقط مثه شیر مادر اولاش چون الان کوچکه 

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍

یه قاشق ارد برنج 

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره دوتا قاشق ارد بریز تو قابلمه دوتا قاشق چایخوری شکر و یک استکان یا لیوان کوچیک تاروی آردت بعد یه ربع هم بزن خودش کلفت میشه بعضها ارد سرخ میکنن ولی نکن فقط هم بزن گلوله نشه بعد اگه دوس داشتی ی قاشق چایخوری گلاب داره کلفت میشه خاموش کن ک سرد بشه غلیظ تر میشه

کاربر جدید نیستم کاربری اولم سال ۹۸ بود از اسم مستعارم خوشم نمیومد خودم گفتم تعلیقم کنن😉😊خودتون رو دوست داشته باشین😘 همیشه مثبت فکر کنین🥰 تا براتون روزای خوب بیاد😍تیکرمم واسه رسیدن به آرزومه باردار نیستم ولی خیلی دلم میخواد یه روز امضامو عوض کنم بنویسم خدایا شکرت یه داداش یا یه آجی به پسرم دادی🙏به امید اون روز 🤩خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون بخصوص عزیزای نی نی سایتی رو❤🧡💚💙

یک استکان آرد برنج و یک استکان شکر قاطی کن باهم .بعد ۴استکان شیر و یک استکان آب بزار روش .یکم پودر هل و بزار با حرارت ملایم همش هم بزن تا سفت بشه و قل بزنه بعد گلاب یکم بریز دو دقیقه هم بزن و درش بیار .آماده است

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند
یک استکان آرد برنج و یک استکان شکر قاطی کن باهم .بعد ۴استکان شیر و یک استکان آب بزار روش .یکم پودر ه ...

این که گفتی واسه ۴ نفره 😁بچه باید تازه تازه بخوره

کاربر جدید نیستم کاربری اولم سال ۹۸ بود از اسم مستعارم خوشم نمیومد خودم گفتم تعلیقم کنن😉😊خودتون رو دوست داشته باشین😘 همیشه مثبت فکر کنین🥰 تا براتون روزای خوب بیاد😍تیکرمم واسه رسیدن به آرزومه باردار نیستم ولی خیلی دلم میخواد یه روز امضامو عوض کنم بنویسم خدایا شکرت یه داداش یا یه آجی به پسرم دادی🙏به امید اون روز 🤩خدایا همه رو به آرزوهای قشنگشون برسون بخصوص عزیزای نی نی سایتی رو❤🧡💚💙
این که گفتی واسه ۴ نفره 😁بچه باید تازه تازه بخوره

برا خودم و بچم و همسرم این دستورو درست میکنم کمتر بلد نیستم😬😬😬😁

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند