2777
2789
عنوان

کاربرد لایک در نی نی سایت😁

116 بازدید | 10 پست

۱_سیو کردن تاپیک 

۲_تایید کردن 

۳_اینکه  چیزی رو که نوشتی خوندم جواب ندارم 

۴_علاقه به پست مربوطه 

۵_اذیت و آزار(توسط عده ای قلیل از کاربران)  

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی هم اینه 

اعع تو اینجایی ؟ 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
وااییی یه پستی گذاشتم تو تاپیک  ۱۵۰_۱۶۰تا لایک خورد دیووونه شدم  اخرشم تاپیکه ترکید خدا ...

خدا اینجور مواقع فقط صبررر بده   

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
@چانبک   نابود کردن اعلان    

اون آخری منم😂😂

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿