با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بیاطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منحرف نباشین بابا اه منظورم H2O هست :/ شنیدم ک دعاهاتون خیلی تاثیر داره و سریع مستجاب میشه🙏🏻میشه لطفا خواهرا منو هم دعا کنین که خونمونو جابه جا کنیم و بریم یه جای خوب:)
ببینید من تو قسمت وضعیت یه نفر هست که تیک ابی رو غیر فعال کرده و من نمیدونم که استوری وضعیتم رو میبینه یا نه من محدود کردمش و یه استوری گزاشتم که اگه بفهمه بیچاره میشم الان یعنی دیده یا نه
این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم
ببینید من تو قسمت وضعیت یه نفر هست که تیک ابی رو غیر فعال کرده و من نمیدونم که استوری وضعیتم رو میبی ...
اگه ممنوع استوری کردی نه نمیبینه
منحرف نباشین بابا اه منظورم H2O هست :/ شنیدم ک دعاهاتون خیلی تاثیر داره و سریع مستجاب میشه🙏🏻میشه لطفا خواهرا منو هم دعا کنین که خونمونو جابه جا کنیم و بریم یه جای خوب:)