2777
2789

بچه ها من امروز رفتم دندان پزشکی به عنوان دستیار کار کنم اونجا ۳ نا دختر دیگه هم هست منشی که خیلی پرو هست اخلاقش بده بعد امروز که کار تمام شد اون یکی دکتره سیگار درآورد و داد به منشیه و یه دختر دیگه و شوخی های بدو ... مثلا منشیه گفت دکتر برو اونور میخام لخت شم و لباس عوض کنم 

بچه ها من اصلا آدم این شوخی نیستم 

۲۲ سالمه 

نگید اعتماد به نفس داری ولی قیافم خوشگله خداروشکر 

امروز هم بهم گفتن دخترای اونجا 

حالا من نمیدونم اینا تا چه حد پیش میرن باهم و ... 

بنظرتون دیگه نرم ؟ 

یا برم و سرد باشم مثله همیشه 

یکی از دخترا دختر خوبیه میگفت با کسی گرم نگیر و منشی چون دکتر هوا منو داره و میخاد کمکم کنه تا زودتر یاد بگیرم منشیه زیراب منو زده و ...

دکتر از اون منشی ها بدش میاد و هوا شمارو داره😐🤔

کاربر آقام🤷‍♂️    درخواست دوستی ممنوع                                تلاش کن تا رنگین کمانی در آسمان ابری دیگران باشی 🤷‍♂️                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو اخلاقت خوب باشه ولی رفتارای سبک مث اونا نداشته باش

اگه محیطو دوست نداری بزن بیرون از اونجا

عاشقم اهل همین کوچه بن بست کناری که تو از پنجره اش پای به قلب من دیوانه نهادی👩‍❤️‍👨💘

من رفتم موسسه زبان مدیرش یه پیرمردی بود همون اول دوتا زد پشتم گفت خب چی بلدی 

اومدم بیرون دیگم نرفتم معرفم  پدرشوهرم بود گفته بود عروست هیچی بلد نبود 😒

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

ببخشید ولی این طوردکترا مشکل دارن من همسرم دندان پزشکه بغیر از امور کاری یه کلمه صحبت نمیکنه با دستیاراش ولی پسر عموهاش که دندانپزشکن هر روز با یکی از منشیان در حالی مه زناشون خیلی زیبان بعضیا کلن خرابن به نظرم اگر دوباره اخلاقای بد دیدی نرو چون ادم تحت جو قرار میکیره در هر صورت