2777
2789

سلام

خانمها نی نی من بعضی وقتا وقتی شیر میخوره از اول سینه رو میگیره و تا وقتی سیر بشه یا آروغش بگیره میخوره. اما بعضی وقتا هی میخوره هی ول می‌کنه هی میخوره ول می‌کنه. مثلا هر سه چهار ثانیه. میگفتم شاید آروغ داره. آروغشو میگیرم باز همینجوره. بعد بلندش میکنم هم گریه می‌کنه که یعنی میخوام. قشنگ و محکم هم سینه رو میگیره ولی ول می‌کنه دوباره دهنشو باز می‌کنه که بذارم. آخر همینجور با گرفتن و ول کردن هم سینه رو تخلیه می‌کنه اما خب سختم شده

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

دختر منم همینجوره داره باهاش بازی میکنه هی میگیره یه خورده میمکه یه خورده تلویزیون میبینه.البته شور دندونش هم هست .داره با نوک سینم لثه شو نازک میکنه

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
دختر منم همینجوره داره باهاش بازی میکنه هی میگیره یه خورده میمکه یه خورده تلویزیون میبینه.البته شور ...

نه این تازه سه ماهشه. از بس بازیگوشن این شیطونا

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم همینجوره داره باهاش بازی میکنه هی میگیره یه خورده میمکه یه خورده تلویزیون میبینه.البته شور ...

میدونی تی وی چقد صرر داره؟ 

تا دوسال بچه نباید تی وی ببینه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
نه این تازه سه ماهشه. از بس بازیگوشن این شیطونا

عزیزدلم.انشالله خدا برات نگهش داره.دختر من که سیر میشد اینجوری بازیش میگرفت منم اولا فکر میکردم اروغ داره نگو خانم بازیش گرفته

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
میدونی تی وی چقد صرر داره؟  تا دوسال بچه نباید تی وی ببینه

میدونم نازنینم تو یه فاصله ۵ الی ۶ متری میبینه.چون خونه تاریک میشه وقت خوابش دنبال نور میگرده

میدونم نازنینم تو یه فاصله ۵ الی ۶ متری میبینه.چون خونه تاریک میشه وقت خوابش دنبال نور میگرده

حالا بازم بیشتر تحقیق کن چون فاصله از تلویزیون اصلا ملاک نیست 

کلا نباید ببینن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
حالا بازم بیشتر تحقیق کن چون فاصله از تلویزیون اصلا ملاک نیست  کلا نباید ببینن

چشم خواهر گلم ممنونم از راهنماییت عزیزدلم.