2777
2789
عنوان

برنامه زندگی پس از زندگی رو میبینین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 19 پست
نمیدونم چرا باورش سخته 

چی بگم والا

سخته ولی فکر کنم واقعیه چون تو کل جهان تجربه های مشابهی داشتن

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر که فرصت جبران بهش دادن

اره ببین چقدر خدا دوستش داشت که اینشکلی آدمش کرد کاش منم آدم بشم

قربون خودم برم نه عملیم  و نه فتوشاپم  زشت اورجینالم ادم باس صادق باشه😌😌😌😌😌یارو موهاشو مثل تازه عروس ها رنگ کرده اونوقت واسه ما حرف از مردانگی میزنه 😏😏😏اونی که مثل خر رفته یه روزی مثل سگ بر میگرده👎👎به بعضی ها باید گفت چقدر  بدم که گوه مارو نخوری 😌😌😌😌اگه گوه خوری شغل بود خیلی ها کار آفرین بودن 🤦‍♀️🤦‍♀️بعضی ها مثل دسته ی صندلی سینما هستن معلوم نیست مال تو هستش یا مال بغل دستیت🤔نه حوصله ی ادم های جدید هست و نه توان  تحمل ادم های قدیم کلا ریدییییم 😐😐😐😐😐

به نظر من اونا درحقیقت نمردن فقط برای یه زمان کوتاه روحشون از تن ازاد شده چون تو روایات هستش که خود جون کندن از سخت ترین مراحله این برنامه هم فقط وجود روح ودنیایی ماورای این دنیارو اثبات میکنه وگرنه مرگ واقعی خیلی سخته حتی برای ادمای خیلی خاص چه برسه ادمای عادی