سلام وقت همگی بخیر باشه... ببخشید کسی اینجا هست که اطلاع داشته باشه چه طوری میشه از زباله خشک کسب درآمد کرد؟ البته منظورم تو شهر تبریز هست... سایر شهر ها رو نمیخواستم... تو تبریز جایی رو میشناسید که زباله های خشک رو ببریم برای فروش؟ از وقتی کرونا اومده کسب و کار کساط شده... حداقل نشستیم تو خونه و بیکاریم..... یه منبع درآمد کوچولو هم داشته باشیم بد نیست... از هیچی که بهتره.... 😉😉😉😉😉😉 البته از طرفی هم به حفظ محیط زیست کمک میکنیم هر چند چندین ساله من جمع میکنم ولی میذاشتم دم در.....الان تصمیم عوض شده...😄😄😄😄آقایون و خانوما لطفا اگر کسی اطلاعات لازم رو تو این زمینه..... البته تبریزی ها منظورم هست..... داره لطفا دریغ نکنه و راهنمایی کنه واقعا حیفه اینهمه پسماند خشک جمع میشه حداقل بفروشیم و یکم سود کنیم....😅😅😅😅
دخترم مانلی و پسرم امیرسام بهترین هدیه های خدا، خدا جونم خودت خدایی کن و مراقبشون باش🤲
از کارتن خوابا آخر شبا میتونی سوال کنی اونا جمع میکنن میبرن میفروشن
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله منم همین کار رو میکردم ولی یهو دیدم چنتا کیسه جمع شده دیدم حیفه بخدا خودمون استفاده کنیم خب... بابتش پول دادیم..... من اینقدر بردم گذاشتم بیرون که تا چشم برمیگردونم میبینم غیب شده.... ولی حالا میخواستم خودم بفروشم شاید ناچیز باشه ولی از هیچی که بهتره
دخترم مانلی و پسرم امیرسام بهترین هدیه های خدا، خدا جونم خودت خدایی کن و مراقبشون باش🤲
خیلی اپلیکیشن پسماند خشک هست، مثل جاروب، زیستاَپ و... یه جستجو کن ببین تبریز رو هم پوشش میدن یا نه. من یه بار به جاروب دادم، وزن میکنن و امتیاز میدن، وقتی به حد نصاب برسه انگار پول میدن...
کاربر مشهوری نیستم، ولی بعد دو سال و اندی برگشتم...😃
گل و گیاه خیلی خوبه ولی من متاسفانه جای مناسبی برای نگهداریش ندارم و فوری خراب میشه چون برای نگهداری گل و گیاه فضای خوب دمای خوب و البته نور کافی از اولویت هاست که هیچ کدومو ندارم.... جنسم که خب چقدر میخوان بدن که بخوام تو این گرونی یه چیز درست درمون باهاش بخرم همون بهتر که پول باشه میندازم تو قلک یه پس اندازی هم میشه خب.....