2777
2789
عنوان

شوهرم دیروز بهم افطاری تعارف نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 46 پست

ببخشید عزیزم رک میگم خب غذا که درست کرده بنده خدا مگه با هم رو درواسی دارین یا تو مهمونی که بهت تعارف کنه میرفتی بیرون از اتاق یکم تعریف میکردی هندونه میدادی زیر بغلش تا بیشتر مشتاق بشه این لوس بازیا چیه 

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستم از ديد مثبت نگاه كنم😂 ولي واقعا همين كه كمكش ميكنه و غذا درست ميكنه خيلي خوبه حالا ديگه تعا ...

نمیتونم هسشو بفهمم اسیو میگم

شوهر من اصلا همچین اخلاقای بدی نداره واقعا 

چ بد ک همیچین رافتارایی دارن بعضی مردا 

زشته بخدا 

لطفا برای سلامتی جنینم یه صلوات بفرستید. ممنونم♥️

دوستان منظورش از تعارف اینکه ک موقع شام صداش نزد بیا شام 

چ ربطی داره به خوه خودش باشه یا جایی دیگه ایشون مریض بود 

ب قول گفتنی اگه شوهرش هم مریض باشه اگه بی تفاوت بگذره شوهره چنان قهری میکنه ک بیا و ببین 

همه چیز باید دو طرفه باشه 

چرا فقط ما باید دعوتشون کنیم بفرمایید شام  

لطفا برای سلامتی جنینم یه صلوات بفرستید. ممنونم♥️
چی بگم مریض که میشم حساس تر میشم نسبت به این چیزا😕

منم اوایل خیلی ساده بودم تو این موارد علتش این بود که تو خونه پدری خیلی ناز پرورده بار اومده بودم هیچ کس حق نداشت بهم بگه بالا چشمت ابروعه منطق رابطم خیلی ضعیف بود خیلی هم آسیب دیدم به خاطر این اخلاقم ولی کم کم یاد گرفتم بیش از حد زود رنج بودن فقط به ضرر خود آدم تموم میشه مرد هم سرد میشه و خسته ناز کردن حد و اصول داره 

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰
منم دیروز شوهرم رفته خونه مامانش برا شام منم گلوم میخارید میترسیدم برم پیششون گفتم نمیام پایین میترس ...

الهی عزیزززم😭😪بیا خودم ماهی برات درس کنم!😜😜😜😜😊☺☺☺☺😉☺

..