2777
2789
عنوان

شوهرم دیروز بهم افطاری تعارف نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 46 پست

تعارف نمیخواد خب بیچاره غذاهم میپزه تعارفم کنه خوب خودن برو بخور مهمون نیستی ک

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😜😜

والا خیلی شوهرم بده همین اخلاقش ی چیزی ک هس من عادلانه تقسیم میکنم اون مال خودسو میخوره مال منم از بینیام در میاره دیگ میلم نمیکشه😫😫😫😫😫😫😂😐😐😐😐

..

وااااااي من انگار تو خونه خودم مهمونم همش انتظار دارم شوهرم هر چي ميخوره اول ب من تعارف كنه😂😂😂😂😂😜😂😂

كساني كه بچه نمي اورند نه بي احساسند،نه تنبل،نه نااميد، بلكه انها فرزندشان را بيشتر از هر چيزي دوست دارند
خواستم از ديد مثبت نگاه كنم😂 ولي واقعا همين كه كمكش ميكنه و غذا درست ميكنه خيلي خوبه حالا ديگه تعا ...

حالا اگه اون مریض باشه منم همین رفتارو باهاش کنم چی😑🙄 تا ۱۰ روز قهر میکنه باهام

منم دیروز شوهرم رفته خونه مامانش برا شام منم گلوم میخارید میترسیدم برم پیششون گفتم نمیام پایین میترسم تا ساعت ۹و نیم منتظر غذاش بودم ماهیم داشتن خیلی دلم خاست اومد دست خالی اومد گفتم پ غذایی من😔گفت تو که نمیخوری..چقد منتظر بودم گشنم بود حامله ام هستم😔

من دیروز بدون صبحانه با شوهرم رفتم بیرون بعد که برگشتیم اون رفت برا خودش چایی نون حلوا اورد نشست روبه روم شروع کرد خوردن 🤢 گفتمش عوضی نمیگی منم گشنمه گفت خو بیا بخور 😐  منم حمله کردم کل چایی و حلواشو خوردم 😁

آیه سابقم نی نی یار منو ترکوند. خدایا شکرت بابت همه نعمتات