2777
2789
عنوان

دهه هشتادی

| مشاهده متن کامل بحث + 1730 بازدید | 254 پست
بسهه#  

حیف حیف به من 

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 

@منخودمم  

@عاشق_خنده  

افرینا بیاید اشتی کنید من برم

اصن هرکی اشتی نکنه خره

به خاطره منه الاغ قبول کنید

هرکی اشتی کرد بگه و روی اون یکی رو کم کنه

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
😏😏 @momoooooo   میگما معدتو نزنه بیایم ازت عذر خواهی کنیم؟

یکم میزنه ولی چاره ای نیست😂

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
یعنی به قیافه من میخوره شوخی کنم؟    

معلومه خیلی جدی هستی و دروغ گو چون عتشق خنده نیستی وگر نه الان مثل من می خندیدی نه دعوا

☺😇😉😊😘😗🙃☺🤩🤩🙃😊

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)
@منخودمم     @عاشق_خنده     افرینا بیاید اشتی کنید من برم اصن هرکی اشتی نک ...

🤝🏻

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی

#الاغ‍ 

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)

😏من بخاطر توی الاغ با این خنگول اشتی کنم؟؟؟🤣🤣

کاش وقتی خرتون از پل گذشت فراموش نکنین اون پل رو کی واستون ساخت :).حالا شاید هر انسانی جایز الخطا باشه..ولی هر خطایی جایزالعفو نیست:)).تو کل زندگیم یا دارم بند کفشامو گره میزنم!یا گره هندزفریمو باز میکنم  گفتیم چشم سیاه جذابه! شما چرا قلباتون سیاه شد!؟ 
😏من بخاطر توی الاغ با این خنگول اشتی کنم؟؟؟🤣🤣

خودتی

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی
نه والا. ازت ی لحظه ترسیدم😂

😂نترس من دختر خوبیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز