نازنین_مامانی_نینی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 2411 عنوان ادامه تحصیل با وجود بچه ها 144 بازدید | 15 پست سلام کسی رو می شناسید با دو تا بچه ارشد یا دکتری خونده باشه چه جوری برنامه ریزی کردنتاپیکهای قبلی رو خوندم من عاشق درس خوندنم 🥺نمی تونم بی خیالش بشم 1400/02/06 | 16:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48696 همین انگیزه ای که دارید ، موتور محرکه ی قوی ایِ برای رسیدن به هدف ارزشمندتون ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
سولی_جونی عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4054 دیروز تو یه تاپیک دیگه هم گفتم همکلاسی من یه خانوم ۴۱ساله اس با دوتا بچه تازه خانه دار هم بودن ایشون انقدر هم که ماهن همه دوستشون دارن درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕
رکساناجونی عضویت: 1400/02/05 تعداد پست: 526 عمه ام با سه تا بچه ارشد خوندالبته اولین بچش 19 سالشه و تو کار ها کمکش میکنه میشه واس اینکه به اهدافم برسم ی صلوات مهمونم کنی؟
star___3 عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 4523 یه دبیر داشتم توی دبیرستان. دوره راهنمایی بوده که با یکی از معلماش ازدواج میکنه. 3 تا بچه داشت. اون زمان دبیر ما بود. شنیدم چند سال بعد استاد دانشگاه شد. خودش و شوهرش با هم ادامه تحصیل دادن. الان شوهرشم استاد دانشگاست.
نازنین_مامانی_نینی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 2411 همین انگیزه ای که دارید ، موتور محرکه ی قوی ایِ برای رسیدن به هدف ارزشمندتون ... مدل برنامه ریزی شون برام مهمه الانم به کارام نمی رسم هیچ کمکی هم ندارم
نازنین_مامانی_نینی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 2411 عمه ام با سه تا بچه ارشد خوند البته اولین بچش 19 سالشه و تو کار ها کمکش میکنه چه خووب
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48696 مدل برنامه ریزی شون برام مهمه الانم به کارام نمی رسم هیچ کمکی هم ندارم صبح زود از خواب بلند شدن . چیزی که همه مون امتحانش کردیم و نتیجه های خوبی هم گرفتیم . غذا رو صبح بپزید که خیال تون راحت شه . بقیه ی کارها رو تو زنگ تفریح هاتون انجام بدید ، نه خسته میشید و نه بهتون فشار میاد ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....
نازنین_مامانی_نینی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 2411 دیروز تو یه تاپیک دیگه هم گفتم همکلاسی من یه خانوم ۴۱ساله اس با دوتا بچه تازه خانه دار هم بودن ایش ... چه خوب کلاس ها رو حضور داشتن؟رفت وآمد (البته بعد از باز شدن دانشگاه)بزرگترین معضله کسی نیست بچه ها رو بذارم پیشش
نازنین_مامانی_نینی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 2411 صبح زود از خواب بلند شدن . چیزی که همه مون امتحانش کردیم و نتیجه های خوبی هم گرفتیم .&nb ... ❤❤❤
سولی_جونی عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 4054 چه خوب کلاس ها رو حضور داشتن؟ رفت وآمد (البته بعد از باز شدن دانشگاه)بزرگترین معضله ک ... بله کاملا هم فعال هستن سر کلاس ها کامل ترین جزوات و بالاترین نمرات واسه این خانومه درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕
سوووگند عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 770 ❤❤❤ نمیتونی پیام نور بخونی؟من خودم ب ا ابنکیکی لز بهترین دانشجوهای سراسری بودمولی مگ الان میشه بایه پسر ۱۰ ماهه رف سراسری؟از صبح تا شب باید اونجا باشی
نازنین_مامانی_نینی مدیر استارتر عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 2411 نمیتونی پیام نور بخونی؟ من خودم ب ا ابنکیکی لز بهترین دانشجوهای سراسری بودم ولی مگ الان میشه بایه ... پیام نور هزینه اش بالاس ترجیح میدم این هزینه رو برای مجازی دانشگاه تهران یا ...بذارم
سوووگند عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 770 پیام نور هزینه اش بالاس ترجیح میدم این هزینه رو برای مجازی دانشگاه تهران یا ...بذارم خوب اونا که هزینشون خیلی خیلی بالاس اخه