2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل با وجود بچه ها

144 بازدید | 15 پست

سلام 

کسی رو می شناسید با دو تا بچه ارشد یا دکتری خونده باشه 

چه جوری برنامه ریزی کردن

تاپیکهای قبلی رو خوندم 

من عاشق درس خوندنم 🥺

نمی تونم بی خیالش بشم 

همین انگیزه ای که دارید  ،  موتور محرکه ی قوی ایِ  برای  رسیدن به هدف ارزشمندتون 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز تو یه تاپیک دیگه هم گفتم
همکلاسی من یه خانوم ۴۱ساله اس با دوتا بچه
تازه خانه دار هم بودن ایشون
انقدر هم که ماهن همه دوستشون دارن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

یه دبیر داشتم توی دبیرستان. دوره راهنمایی بوده که با یکی از معلماش ازدواج میکنه. 3 تا بچه داشت. اون زمان دبیر ما بود. شنیدم چند سال بعد استاد دانشگاه شد. خودش و شوهرش با هم ادامه تحصیل دادن. الان شوهرشم استاد دانشگاست. 

مدل برنامه ریزی شون برام مهمه الانم به کارام نمی رسم  هیچ کمکی هم ندارم

صبح زود از خواب بلند شدن  . چیزی که  همه مون امتحانش کردیم و نتیجه های خوبی هم گرفتیم . 

غذا رو صبح بپزید که خیال تون راحت شه . بقیه ی کارها  رو  تو زنگ تفریح هاتون انجام بدید ، نه خسته میشید و نه بهتون فشار میاد

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
دیروز تو یه تاپیک دیگه هم گفتم همکلاسی من یه خانوم ۴۱ساله اس با دوتا بچه تازه خانه دار هم بودن ایش ...

چه خوب 

کلاس ها رو حضور داشتن؟

رفت وآمد (البته بعد از باز شدن دانشگاه)بزرگترین معضله 

کسی نیست بچه ها رو بذارم پیشش

چه خوب  کلاس ها رو حضور داشتن؟ رفت وآمد (البته بعد از باز شدن دانشگاه)بزرگترین معضله  ک ...

بله کاملا هم فعال هستن سر کلاس ها
کامل ترین جزوات و بالاترین نمرات واسه این خانومه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

نمیتونی پیام نور بخونی؟ من خودم ب ا ابنکیکی لز بهترین دانشجوهای سراسری بودم ولی مگ الان میشه بایه ...

پیام نور هزینه اش بالاس 

ترجیح میدم این هزینه رو برای مجازی دانشگاه تهران یا ...بذارم