2821
2789
ای جااانم😄😄😄چرا نمیاری خب؟

تازه از بچه کوچیک راحت شدم کلا بارداری خیلی بدی داشتم.بعد رایمانم بچم مریض بود تازه یه چندماهه ارامش اومده سراغم.چشمم ترسیده.تازه مگه گرونی رو نمیبینی خواهر😥

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
شما خیلی دیر اقدام کردی😐الان باید ب فکر سومی بودی شما ن دومی😉😁😁

آره یه کم دیر شده وقتی پسرم ۷ ساله بود دلم میخواست ولی شرایطش نبود الانم تازه میخوام اقدام سنم زیاد نیس ۲۵ سالمه دومی رو آوردم شرایط بود تو دوسالگیش سومی رومیارم😂😂

هرلحظه خدایاشکرت 💗💗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما خیلی دیر اقدام کردی😐الان باید ب فکر سومی بودی شما ن دومی😉😁😁

من چی بگم که اولی ۱۴سالش بوددومیواوردم ...الان اولی ۲۰سالشه دومی ۶سال .اماخیلی بده نزارین فاصله سنیشون زیادبشه دیگه به دردهم نمیخورن 

منكه پسرمو حامله شدم خواهر شوهرم باهام قهر كرد الان تازه يكم باهام خوب شده 

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی
من چی بگم که اولی ۱۴سالش بوددومیواوردم ...الان اولی ۲۰سالشه دومی ۶سال .اماخیلی بده نزارین فاصله سنیش ...

اوووف ،، جنسیتشون چیه؟

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
منو چی میگی پس ۳ساله درتلاشم آخرین تلاشمم دوماه پیش لاپاراسکوپی کردم خدا کنه این ماه حامله باشم خیلی ...

انشالا ک باردار شی عزیزم

واقعا سخته

بازم میگم هزار مرتبه شکر ک دخترمو دارم همش میگم اوناییکه چندساله میخوان یدونه داشته باشن چقدر بهشون سخت میگذره

ولی با بچه اقدام کردن سختتره استرسش انگار بیشتره نمیشه منظم انجام داد بخاطر بچه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
من چی بگم که اولی ۱۴سالش بوددومیواوردم ...الان اولی ۲۰سالشه دومی ۶سال .اماخیلی بده نزارین فاصله سنیش ...

وای چرا این قد دیر آخه من به خودم میگم دیرشد 

هرلحظه خدایاشکرت 💗💗
علت؟🙄😏😶

هنوز يك سال و نه ماه كه پسرم به دنيا اومده عانسون نفهميدم

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی
من دوسالشه  میخوام  وای الان ن وقتی پسرم خواست بره کلاس اول  بدنمو میشناسم زود بار ...

اینجوری نگو یهو میخوره تو ذوقت

من برا دخترم فقط یبار اقدام کردم و شد اصلا فکرشو نمیکردم برا دومی نشه

الان ۶ماه گذشته و باردار نشدم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️