2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقشون چیه عزیزم

ببین با پودرکاشت  میشه کاور کرد تو فرم ناخنت حالا ناخنت یا کروی یا مربع هرچی اگه میخای یکمم مثل ناخن بلند شه بهش قد میدن با مواد  پودر هلویی یا پودرسفید یا بی رنگ حالاهرکدوم به سلقیته ولی ژلیش کلا فرق داره با کاور 

ژلیشو با بیس ژل انجام میدن یکم به اصطلاح کلفت میشه بعد روش هر مدلی میخای با لاک یا طرح دلخواه انجام میدی 

❤🤍❤
سلام عزیزم  شما تهرانی ؟ اگه اشکال نداره حدودا درامدتون چقدر میشه ماهانه ؟ چقدر هزینه مواد می‌ ...

عزیزم شهرستانم 

چون من از صفر شروع کردم هیچی نداشتم لاک اینا خیلی از درآمدم میره برا وسایل جهت تکمیل وسایل مورد نیازم ولی الان تقریبا همه رنگارو خریدم و من چون چندماهه شروع کردم  قیمتو پایین زدم جهت جذب و تو یه سالن معمولی کار میکنم 

تقریبا۲تومنه اگه قیمت واقعی کاشتو بگیرم شاید ۳وخورده ای هم بشه و میگم چون سالن خیلی خیلی معمولیه من راضیم مواد هرماه تموم نمیشه مثلا یبار۴۰۰میدی برا دو ماه یک ماه و نیم  وسایل دیزاین و لاک مجبوری بخری برا هرماه یا فصل اونا یکم هزینه بره البته بعد تکمیل رنگ لاک بنظرم دیگ کمتر خرج آدم دربیاد

❤🤍❤
سلام عزیزم  شما تهرانی ؟ اگه اشکال نداره حدودا درامدتون چقدر میشه ماهانه ؟ چقدر هزینه مواد می‌ ...

عزیزم خیلی شغل پرسودیه ولی چندماه اولو باید بیخیال بشی برا تکمیل وسایل و این چیزا یا پول داشتی یجا بخر یا مثل من خورد خورد 

❤🤍❤
عزیزم خیلی شغل پرسودیه ولی چندماه اولو باید بیخیال بشی برا تکمیل وسایل و این چیزا یا پول داشتی یجا ب ...

درصدی کارمیکنی؟ این دو تومن که میگی سود خالص هست یا از اون دو تومن در صد و اجاره به آرایشگاه میدی؟