2777
2789
یه زودپز خالی دارم نگه داشتم واسه اورانیوم 😇 نبودی چالش عکس یخچال بود من شرکت نکردم و نرفتم ...

چووون دو تا زودپزم داری دیگه باید بترکونیمت😂😂 

عجببببب برا عکس یخچالم گیس کشی

قبلش میگفتن از یخچال خالی تون عکس بدین

چالش راه نمیداختن خب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه میگن اونی ک گرسنگی کشیده رو اگه باز گرسنه نگه داری چیزیش نمیشه چون عادت داره

ولی اونی ک سیر هست رو دو برابر بده بهش چون اگه نخوره واویلااااا

مصداق بارز خیلی از ادم های اطرافمونه

😂😂😂😂 ما کاریش نداشتیم بخدا خودش یهو شروع کرد گیس کشی

من هنوز منتظر جوابم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
الان کشیدم دیگه😂 خدا میدونه چندتا بچه رو ناقص کردم تاحالا. شب قدر نزدیکه توبه میکنم دیگه

😂😂😂 

خدا از سر تقصیراتت بگذره خواهر 

تنها راه بخششتم اینه یه عکس از الوچه و لواشک که روشون کلی نمک پاشیده شده رو یه ساعت نگاه کنی هی اب دهنتو قورت بدی 

😂😂😂😂 دعوا تموم شد برو خونتون  تجدید قوا کن

تازه فهمیدم هر کی تو کدوم جبهه اس . محاله برم خونمون😕

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
الان کشیدم دیگه😂 خدا میدونه چندتا بچه رو ناقص کردم تاحالا. شب قدر نزدیکه توبه میکنم دیگه

بیام شتکت کنم ؟

من از خودیام حواست باشه 😂 

بیگانه ها شناسایی شدن رفیق خیالت تخت 🤣