2777
2789
نمیخواد سه ساعت ب بقیه چیزی رو بفهمونی ک خودت هنوز متوجه نشدی جانم اول لینک تاپیک قبلیتو بده نینی ی ...

👌👌👌👌

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالت خوب نیستا....بعدش من با شما حرف زدم اصلا؟؟؟؟ چرا خودتو انداختی وسط

تو اگه دلیل و منطقت داشتی برا توهین ب اسی هرکی میپرید وسطو حریف بودی ن فشار بهت بیاد  

من اوموم حرف حقو بزنم 

چون تو خودت خوردی بقیه بخورن گناهه فقط تو بخور الهی بخور گوجه ۳۰۰ هزارتوماننننننیییییییییییییییییییییییی بازم بخر لخور تاپبک بزن 

با عقل خودت هرجور دوست داری برداشت کن.زیاد برای ادمهایی مثل شما ناراحت نمیشم.

کار خوبی میکنی.منم قصدم ناراحت کردنت نیس خواستم بفهمی اول خودتو درست کنی بعد بتوپی به دیگران.افرین.

ادمی ک خوابه رو میشه بیدار کرد ولی ادمی ک خودشو زده ب خواب....

دقیقا یه ساعت اینا رو گفتم 

هی کوچولو کوچولو میکنه برا من

من با نهایت ادب بهش میگم حق با توئه اما کلمه عقده ایی درست نیس اون با بی ادبی جواب میده

دلم به حال اسی سوخت بخدا

من تونستم خریدم خوردم...اونی که نداره چی....اون باید چیکار کنه؟؟؟ بعدشم من عکس نذاشتم وشاکی بودم از ...

خب چرا تاپیک زدی ؟ پیش خودت نگفتی یکی بارداره نمیتونه بخره بخوره دلش میخواد ؟ تاپیک شپا چه فرقی با این تاپیک داره ؟ فقط چون تاپیکت بدون عکس بود مجاز بود الان این تاپیک عکس داره فخر فروشیه ؟

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
خداییش نترکونین بذاربن بقیه ام بیان بخونن یکم بخندن 😂

من ک غش کرده بخدا 

😆😃🤣😂😂😂😂

خودش خودشو خراب کرد لازم ب ما نبود اصلا 

فقط کمی هل شد اگه نمیشد جای پیشرفت داشت ومیتونس بازیگر خوبی بشه حیفش😥😥😃🤣

😂😂😂😂 تازه تو جرمت بیشتره  زود پزززززز کم چیزی نیس هاااااا

یه زودپز خالی دارم نگه داشتم واسه اورانیوم 😇

نبودی چالش عکس یخچال بود

من شرکت نکردم و نرفتم تو تاپیکش ولی بعدا فهمیدم سر اینکه تو یخچالت غذاداری باید تا سر حد مرگ فحش بخوری!!!

دوستان عزیزی که از اونی که نداره دفاع میکنید...

اونی که نداره چشمش سیرتر از اونیه که داره ولی چشم دیدن نداره🙃🙃

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خب چرا تاپیک زدی ؟ پیش خودت نگفتی یکی بارداره نمیتونه بخره بخوره دلش میخواد ؟ تاپیک شپا چه فرقی با ا ...

بخدا قسم نوشته بود ۳۰۰ هزارتومن گوجه سبز من هنگ کردم خیلی 🤣😂😂😂

تو این گرونی

بخدا قسم نوشته بود ۳۰۰ هزارتومن گوجه سبز من هنگ کردم خیلی 🤣😂😂😂 تو این گرونی

امان امان 😁😁😁

فکر کنم اون چند تا آلوچه ای که اسی خورد و کوفتش کردن  

نشد بریم تو یه تاپیک دعوا نشه

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول