2777
2789
منظورتون هموناست که توی یه سس مخصوص هستن؟  اونا با اسید سیتریک خالص درست می شه معده رو داغون ...

اره🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴من عاشقشونم.ممنون عزیز مهربون❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه موضوع تاپیک خودشم گوجه سبزه ولی با این تفاوت که ایشون ویارونه و نوبرونه خوردن کیلویی ۳۰۰ تومن. ...

من تونستم خریدم خوردم...اونی که نداره چی....اون باید چیکار کنه؟؟؟ بعدشم من عکس نذاشتم وشاکی بودم از قیمتش.عین این میمونه بگیم چون ما میتونیم بریم جلوی فقیرا بشینیم غذا بخوریم دولپی..یا غذارو از دور بگیریم جلوشون که بوش بهشون بخوره.

باورم نمیشه داریم سر عکس گوجه سبز بحث میکنیم بحث هیچی یه عده جبهه گرفتن راجع به یه عکس! زودپزم ...

تو هنوز نمیدونی نباید بگی زود پز ممکنه خانم حامله اینجا باشه دلش زود پز بخوااااد

من تونستم خریدم خوردم...اونی که نداره چی....اون باید چیکار کنه؟؟؟ بعدشم من عکس نذاشتم وشاکی بودم از ...

دیگه ماست مالی نکن دیگه😂😂😂

داشتی خریدی ولی چرا تاپیک زدی به همه اعلام کردی؟؟؟لزومی نداشت بگی

من الان اصلا دلم گوجه سبز نمیخواد  صحبتمم بااین خانم نیست کلا میگم عکس غذا و اینا گذاشتن جالب ...

عزیزم حرف شما در صورتی صدق میکنه ک شبکه های تیوی و رستوران ها و کل مغازه های اغذیه فروشی بسته شن

چون توی جامعه واقعا مشکل اقتصادی داره همرو از پا در میاره

ولی وقتی همه دارن راحت این کارو میکنن

ی فیلم ک میخوای نگا کنی از شبکه ملی

همش غذاهاب گرون هست و پول و ثروت و ...

طبیعتا ی عکس از سه چهار تا گوجه سبز

اینقدر شلوغ کردن نداره

اون خانومی ک برمیگرده ب استارتر میگه عقده ای

همین صفتشو توی تاپیک خودش نشون داده کاملا

وگرنه کیه ک درد جامعه رو ندونه

شما موافقی توی روزمرگی ها همش سختی و مشکل رو متحمل شی بعد ی سر هم ب مجازی بزنی

باز همه بگن کتک خوردم غذا نخوردم دارم میمیرم و...

خب همش میشه انرژی منفی

باید تا میتونیم ب هم دیگع حال خوش تزریق کنیم

اسی اصلا لحنش یا ندل عکس گرفتنش فاز منفی نداشت

اره🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴من عاشقشونم.ممنون عزیز مهربون❤️❤️❤️❤️❤️❤️

خواهش می کنم❤️

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
دیگه ماست مالی نکن دیگه😂😂😂 داشتی خریدی ولی چرا تاپیک زدی به همه اعلام کردی؟؟؟لزومی نداشت بگی

با عقل خودت هرجور دوست داری برداشت کن.زیاد برای ادمهایی مثل شما ناراحت نمیشم.

من الان اصلا دلم گوجه سبز نمیخواد  صحبتمم بااین خانم نیست کلا میگم عکس غذا و اینا گذاشتن جالب ...

من اصلا تورو ریپلای نکردم چون کاربریت پرتقاله نمیتونم دلم میخواد🤭🤭

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
تو هنوز نمیدونی نباید بگی زود پز ممکنه خانم حامله اینجا باشه دلش زود پز بخوااااد

نی نی یارو تگ کنید تو این تاپیک اسم زودپز و آلوچه آورده شد

تازه یکیم اون وسط هی داشت ترشک ترشک میکرد😆😆😆

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عزیزم حرف شما در صورتی صدق میکنه ک شبکه های تیوی و رستوران ها و کل مغازه های اغذیه فروشی بسته شن چو ...

بخدا منم همه اینا رو گفتم اما انقد توپش پر بود اصلا گوش نکرد

من نمیدونم اینکه کسی الان حالش خوبه ما بیایم حالشو بد کنیم چه سودی برامون داره اخه

خودش مغرورانه از نوبرانه گرونش میگه و اما اینجا داره همه رو به فحش میکشه